עוגות פיסטוק יום פטריק הקדוש עשויות להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל של 307 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 18 מנות סועדים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. לכו לחנות והרימו אבקת אפייה, שוקולד צ'יפס חצי מתוק, שמן צמחי ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 12%. הציון הזה די גרוע. נסו כוסות מוס פיסטוק של יום פטריק הקדוש, עוגות יום פטריק הקדוש, ו עוגות יום פטריק הקדוש (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה שלבו את הקמח, הסוכר, תערובת הפודינג, אבקת האפייה והמלח. בקערה אחרת שלבו את הביצים, החלב, השמן והווניל. מערבבים לחומרים יבשים עד לאיחוד. מקפלים פנימה שוקולד צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך
דבש הדרים
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
ממלאים כוסות מאפינס בנייר כסף או בנייר שני שלישים מלאים.
ציוד שתשתמש בו
גבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופנים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
3
אופים בחום של 375 מעלות למשך 18-20 דקות או עד שקיסם יוצא נקי. מצננים 5 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין. פרוסט לקשט לפי הצורך.