עוגות פסח קלות
עוגות פסח קלות יכולות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 318 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו אבקת אפייה לפסח, סוכר סופר, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגות דג בפסח, עוגות קרם וניל, עוגות חג קלות ורכות, ו עוגות סלמון קלות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 177° ומניחים תבנית עוגה עגולה 7 אינץ ' עם נייר קלף.
בקערת ערבוב, שמנת את המרגרינה או חמאה עם הסוכרים עד בהיר ורך. להפריד את הביצים והכה בחלמונים בלבד. לנפות את ארוחת העוגה, קמח תפוחי אדמה, ואבקת אפייה, לקפל בזהירות. בקערה נפרדת, לטאטא את החלבונים ביצה עם קמצוץ של מלח עד פסגות רכות טופס.
הוסף כפית של ביצה לבן לבלילה העוגה ומערבבים ביסודיות. עכשיו לקפל את שאר הביצים הלבן, דואג לא לדפוק את כל האוויר. כפית את התערובת למחבת מוכנה שלך ואופים במשך 35-40 דקות עד עלה וזהב.
לאחר העוגה התקררה, לחתוך במחצית אופקית להפיץ את החלק התחתוןעם ריבה. החלף את החצי העליון ומפזר סוכר superfine מעל.
Addthe גרידה של 1 לימון או כתום וכף1 סוכר וניל. שמנת עם themargarine וסוכר.עוגת פירות: להשרות 1 כוס מעורבת פירות יבשים במילוי של 1 תפוז או לימון עד שמנמן.
להוסיף 1 1 1/2 כוסות גזר מגורר, zest של 1 כתום, ואת המיץ של 1/2 לימון.
הוסף 2 טיפות של תמצית שקדים.שמנת עם מרגרינה וסוכר.
הוסף גרידה של 1 לימון. שמנת עם מרגרינה וסוכר.
מורחים את mixturein העוגה למחבת בסגנון ג ' לי-רול מרופד. למעלה עם 3 1/2 כוסות (1 lb) קלופים פרוסים תפוחים.
מפזרים 1/2cup סוכר superfine, ואבק עם 1 heapingteepspoon קינמון טחון.
מגישים עם קרם כשר שאינו דיירי whipped.
מתוך בישול יהודי מסורתי: מעל 150 מתכונים נוסטלגיים ועכשוויים מאת רות יוסף וסימון ראונד. © 2012 © Round Ruth Joseph And Simon; תמונות © 2012 איזובל להניף. פורסם ב-2013 על ידי Kyle Books, an imprint of Kyle Cathie Limited.