עוגות פריכות תפוח קרמל
עוגות תפוח קרמל פריך יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 388 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. 34 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. לכו לחנות ותביאו לחמניות סהר, קינמון טחון, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. ליל כל הקדושים יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגות פריכות תפוח קרמל, עוגת תפוחים קרמל Pop-טארטים, ו עוגת תפוחים קרמל.
הוראות
תנור חום עד 191°. קו שני מחבתות 15x10x1 אינץ ' עם נייר קלף בישול. בקערה קטנה, לערבב מרכיבים מילוי קינמון; להפריש.
על משטח עבודה, לפרוש 1 יכול של בצק לתוך 1 מלבן גדול; לחץ לתוך מלבן 13x7 אינץ', נוקבים לחיצה בחוזקה לאטום.
פתח פחית בצק שנייה; לחץ לתוך מלבן 13x7 אינץ', נוקבים לחיצה בחוזקה לאטום.
מניחים מעל מילוי; לחץ על הבצק על מילוי.
חותכים את הבצק לאורך לרצועות 8 (13 אינץ'). סובב כל רצועה 5 או 6 פעמים, הקשה על מילוי רופף לתוך הבצק. צורה כל אחד לתוך סליל; מקום על מחבת על 2 סנטימטרים זה מזה.
בקערה בינונית, לערבב מרכיבים פריכים עד מתפורר; להפריש.
אופים את המחבת הראשונה של הבצק על 9 דקות או עד הסט.
מניחים תפוחים קצוצים מעל מרכז כל טארט, באמצעות עד חצי תפוחים. כף חצי ציפוי פריך באופן שווה על תפוחים, לחיצה מעט. חזור עם המחבת השנייה של בצק, תפוחים הנותרים ציפוי פריך.
אופים כל מחבת 10 עד 12 דקות יותר או עד חום זהוב עמוק.
רסס קרמל רוטב על עוגות חמות; לשרת חם. מכסים ומקררים כל טארטים שנותרו.