עוגות קוקוס-פקאן
הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. עם כפית ציון של 83% המנה הזאת מעולה. נסו עוגות קוקוס פקאן, עוגות קוקוס פקאן, ו עוגות קרמל מלוחות עם אגוזי קוקוס פריכים קרמל וקרמל השוויצרי חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
לנצח חמאה וקיצור במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד רכות; בהדרגה להוסיף סוכר, פועם היטב.
מוסיפים חלמונים, 1 בכל פעם, מכים עד מעורבב לאחר כל תוספת.
להוסיף וניל, לנצח עד מעורבב.
מערבבים קמח וסודה לשתייה; מוסיפים לתערובת חמאה לסירוגין עם חלב חמאה, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח. לנצח במהירות נמוכה רק עד מעורבב לאחר כל תוספת. מערבבים בקוקוס ופקאנים.
לנצח חלבונים ביצה במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס, לקפל לתוך הבלילה.
מניחים 36 כוסות אפייה נייר 3 (12 כוס) מחבתות מאפין; הבלילה כפית לתוך כוסות, מילוי חצי מלא.
אופים ב 350 במשך 18 עד 20 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכזים יוצא נקי.
הסר מן המחבתות כדי מתלים חוט, ולתת מגניב לחלוטין (כ 45 דקות).