עוגות קטיפה אדומות עם ציפוי גבינת שמנת
המתכון עוגות קטיפה אדומות עם ציפוי גבינת שמנת יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-40 דקות. מנה אחת מכילה 337 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך ביצים, פקאן ופטל, חלב חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. מתכונים דומים: עוגות קטיפה אדומות עם ציפוי גבינת שמנת, עוגות קטיפה אדומות עם ציפוי גבינת שמנת, ו עוגות קטיפה אדומות עם ציפוי גבינת שמנת.
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F. קו 2 (12 כוס) מחבתות מאפין עם ניירות cupcake.
בקערת ערבוב בינונית, לנפות יחד את הקמח, סוכר, סודה לשתיה, מלח, אבקת קקאו. בקערה גדולה בעדינות להכות יחד את השמן, חלב חמאה, ביצים, צבע מזון, חומץ, וניל עם מערבל חשמלי כף יד.
מוסיפים את החומרים היבשים המנופחים לחלב ומערבבים עד לשילוב חלק ויסודי.
מחלקים את הבלילה באופן שווה בין קופסאות הקאפקייקס על 2/3 מלא.
אופים בתנור במשך כ 20 עד 22 דקות, הפיכת המחבתות פעם אחת, חצי דרך. בדוק את העוגות עם קיסם עבור doneness.
הסר מהתנור להתקרר לחלוטין לפני הזיגוג.
בקערת ערבוב גדולה, לנצח את גבינת שמנת, חמאה ווניל יחד עד חלקה.
מוסיף את הסוכר ועל מהירות נמוכה, לנצח עד incorporated. להגדיל את המהירות גבוהה ומערבבים עד מאוד קל ורך.
מקשטים עם פקאנים קצוצים ופטל טרי או תות.