עוגות קרם ברולה טבעוניות חמאה הוא טבעוני קינוח. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 540 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. אם יש לכם מיץ לימון, מלח, חלב סויהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו קרם ברולה טבעוני, Cupcakes Crème Brûlée, ו Cupcakes Crême Bruleé (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 325 מעלות F. קו מחבתות קאפקייקס בגודל סטנדרטי עם 16 ספינות קאפקייקס.
מרכיבים שתצטרך
קאפקייקס
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינס
תנור
2
בקערה קטנה, לטאטא יחד את חלב סויה ומיץ לימון; להפריש עד התערובת היא מקושקשת. בקערה בינונית, ממיסים את המרגרינה במיקרוגל. לאחר מותך, מוסיפים את קנה הסוכר, רסק תפוחים, תמצית וניל ותערובת חלב סויה. לנפות את הקמח, אבקת אפייה ומלח לתערובת הרטובה ולטפטף יחד עד שהכל משולב באופן שווה עם כמה גושים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
תמצית וניל
אבקת אפייה
מיץ לימון
רסק תפוחים
סוכר מגורען
מרגרינה
סוימילק
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגל
מקציף
קערה
3
מלאו את המצעים שלושה רבעים מלאים ואופים עד להזהבה וקיסם יוצא נקי, כ -15 דקות. מגניב לגמרי.
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
תנור
4
כדי להרכיב: באמצעות קצה ציפוי עגול גדול, צינור כמות נדיבה של קרם ברולה על כל עוגה. מקררים את הקאפקייקס עד הציפוי הוא די נוקשה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קאפקייקס
ציפוי
5
מניחים את הסוכר הגולמי בקערה קטנה וטובלים את צמרות הקאפקייקס בסוכר. באמצעות מבער מטבח קטן, לפיד את צמרות העוגות (חלק סוכר גלם בלבד) עד הסוכר הופך צבע קרמל כהה.
מרכיבים שתצטרך
צבע קרמל
סוכר גולמי
קאפקייקס
סוכר
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
מבער
קערה
6
שלב 1/4 כוס חלב קוקוס עם חלב סויה, סוכר קנה, עמילן טפיוקה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
עמילן טפיוקה
חלב קוקוס
סוכר מגורען
סוימילק
מלח
7
להקציף היטב לשלב.
ציוד שתשתמש בו
מקציף
8
מערבבים את חלב הקוקוס הנותר עם הסוכר החום והוניל בסיר קטן על חום בינוני. מביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
חלב קוקוס
סוכר חום
וניל
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
9
מוסיף את תערובת חלב קוקוס/טפיוקה עמילן למחבת.
מרכיבים שתצטרך
עמילן טפיוקה
חלב קוקוס
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
חום מעל חום בינוני, לטאטא ברציפות עד מעובה.
ציוד שתשתמש בו
מקציף
11
להעביר את התערובת לקערת זכוכית ולהגדיר במקרר להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
קערה
12
בקערה של מערבל לעמוד, קרם יחד את ירקות קיצור מרגרינה עד אור ורך.