קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות2
ציון בריאות3
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגות קרם תפוחים

עוגות קרם תפוחים
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים צמחוניים לקטו אובו לקופסת המתכונים שלך, עוגות קרם תפוחים עשויות להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתאים ל-2 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 7 גרם חלבון , 21 גרם שומן , ובסך הכל 412 קלוריות . תמורת 85 סנט למנה , מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . אם יש לכם מלח, קמח, עמילן תירס וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כקינוח זול מאוד. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון של 28% , המנה הזו גרועה למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו עוגות חמוציות-תפוחים , עוגות קצרות אגסים ותפוחים ועוגות תפוח-קינמון .

הוראות

1
בקערה קטנה מערבבים את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה והמלח; לחתוך בחמאה עד לקבלת תערובת פירורית. מערבבים חלב רק עד להרטיב. הופכים על משטח מקומח קלות; ללוש בעדינות 3-4 פעמים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מרדדים לאליפסה בעובי של כ-1/2 אינץ'. בעזרת 2-1/2 אינץ' מקומח. חותכן ביסקוויטים, חותכים שני עיגולים.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
3
מניחים במרחק של 1 אינץ' זה מזה על תבנית אפייה מצופה בספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
אופים ב-425 מעלות למשך 10-15 דקות או עד להשחמה קלה. מצננים על רשת.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
בסיר קטן מערבבים את חומרי המילוי; להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים ללא מכסה במשך 3-4 דקות או עד שהתפוחים רכים והרוטב מסמיך.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
6
מסירים מהאש; להתקרר מעט.
7
בקערה קטנה מקציפים שמנת עד שהיא מתחילה להסמיך.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
הוסף סוכר; מקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
9
להרכבה, מחלקים את העוגיות לשניים.
10
מניחים את תחתיות העוגה על צלחות הקינוח. מעל תערובת תפוחים וקצפת. מחליפים את החולצות של עוגות.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס

יין מומלץ: קרם שרי, יין פורט, Moscato Dasti

שמנת שרי, יין פורט ומוסקטו ד'אסטי הם בחירה מצוינת עבור Shortcake. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Solera Cream Shery עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
NV Solera Cream Shery
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.