עוגות קרם תפוחים
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים צמחוניים לקטו אובו לקופסת המתכונים שלך, עוגות קרם תפוחים עשויות להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתאים ל-2 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 7 גרם חלבון , 21 גרם שומן , ובסך הכל 412 קלוריות . תמורת 85 סנט למנה , מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . אם יש לכם מלח, קמח, עמילן תירס וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כקינוח זול מאוד. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון של 28% , המנה הזו גרועה למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו עוגות חמוציות-תפוחים , עוגות קצרות אגסים ותפוחים ועוגות תפוח-קינמון .
הוראות
בקערה קטנה מערבבים את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה והמלח; לחתוך בחמאה עד לקבלת תערובת פירורית. מערבבים חלב רק עד להרטיב. הופכים על משטח מקומח קלות; ללוש בעדינות 3-4 פעמים.
מרדדים לאליפסה בעובי של כ-1/2 אינץ'. בעזרת 2-1/2 אינץ' מקומח. חותכן ביסקוויטים, חותכים שני עיגולים.
מניחים במרחק של 1 אינץ' זה מזה על תבנית אפייה מצופה בספריי בישול.
אופים ב-425 מעלות למשך 10-15 דקות או עד להשחמה קלה. מצננים על רשת.
בסיר קטן מערבבים את חומרי המילוי; להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים ללא מכסה במשך 3-4 דקות או עד שהתפוחים רכים והרוטב מסמיך.
בקערה קטנה מקציפים שמנת עד שהיא מתחילה להסמיך.
הוסף סוכר; מקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות.
להרכבה, מחלקים את העוגיות לשניים.
מניחים את תחתיות העוגה על צלחות הקינוח. מעל תערובת תפוחים וקצפת. מחליפים את החולצות של עוגות.
יין מומלץ: קרם שרי, יין פורט, Moscato Dasti
שמנת שרי, יין פורט ומוסקטו ד'אסטי הם בחירה מצוינת עבור Shortcake. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Solera Cream Shery עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![NV Solera Cream Shery]()
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.