עוגות שוקולד
עוגות שוקולד הן אולי הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 199 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. גשו לסופר וקנו שוקולד אפייה, סוכר, שוקולד מריר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -33 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו כשר לקאפקייקס שוקולד בפסח: קאפקייקס שוקולד ללא קמח עם ציפוי גבינת שמנת שוקולד, עוגות בייבי מקלחת: עוגות בננה שוקולד עם ציפוי חמאת בוטנים Macadamia, ו All American BBQ Cupcakes: עוגות שוקולד מעושנות עם ציפוי גבינת שמנת מתוקה (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין עוגה, לשקול או קלות כף קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, 1/2 כפית מלח, סודה לשתיה ואבקת אפייה. מערבבים ב 1/2 כוס קקאו.
מניחים חמאה 1 1/4 כוסות סוכר בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד מעורבב היטב.
מוסיפים חלמונים, 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. מערבבים 1/2 כפית תמצית וניל. הפחת את מהירות המערבל לרמה נמוכה.
מוסיפים את תערובת הקמח והחמאה לסירוגין לתערובת החמאה, מתחילים ומסתיימים בתערובת הקמח, ומכים רק עד לשלב. ממיסים שוקולד לא ממותק ומערבבים לתוך הבלילה. באמצעות מקצף נקי ויבש, להכות 3 חלבונים ביצה 1/4 כפית קרם של טרטר במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים שליש חלבון ביצה לתוך הבלילה. מקפלים בעדינות את החלבונים הנותרים.
קו 24 כוסות מאפין עם ספינות קאפקייקס; מעיל עם תרסיס אפייה. הבלילה כפית לתוך כוסות.
אופים ב 350 במשך 23 דקות או עד מפרט עץ מוכנס למרכזים יוצא עם פירורים לחים נצמדים. מגניב מחבתות 10 דקות.
הסר מן המחבתות; מגניב לחלוטין על מדפים תיל.
כדי להכין ציפוי, מניחים 1 1/3 כוסות סוכר, מים, שעועית וניל בסיר; מביאים לרתיחה. בלי לערבב, לבשל 3 דקות או עד מדחום ממתקים רושם 250; להשליך שעועית וניל.
שלב 3 חלבוני ביצה, 1/4 כפית שמנת של טרטר, ו 1/8 כפית מלח בקערה גדולה; באמצעות מקצף נקי, יבש, להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד קצף.
יוצקים סירופ סוכר חם בזרם דק על חלבוני ביצה, מכים במהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. הפחת את מהירות המיקסר לנמוך; המשך להכות עד שהתערובת מתקררת (12 דקות). מקפלים פנימה 1/4 כוס קקאו.
קאפקייקס עם ציפוי. לגלח שוקולד מריר מעל עוגות חלביות.
שבבי שוקולד נאותים: השתמש בלוק או בר של שוקולד טוב לקישוט שלך של תלתלי שוקולד. אם אתה לשפשף את האגודל על פני השטח פעמיים או שלוש ולאחר מכן להתגלח, התלתלים יהיו פחות שבירים ופחות סביר לפצח ולשבור.