עוגות שוקולד מרירות
המתכון עוגות שוקולד מריר יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 2 שעות. מנה אחת מכילה 408 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם קמח זהב, כוסות אפייה, שבבי שוקולד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגות גנאש שוקולד טבעוניות עם קרמל מלוח וקרם חמאה שוקולד מריר, עוגות שוקולד מרירות, ו עוגות שוקולד מרירות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה למיקרוגל, מיקרוגל 2 כפות שבבי שוקולד שנחשפו על 1 דקה גבוהה, עד מומס, ערבוב פעם באמצע חימום.
יוצקים שוקולד על גיליון 12 x10 אינץ 'של נייר שעווה; להפיץ בשכבה דקה, ויוצרים 3 x3 אינץ' מרובע.
מקום שני 12 x10 אינץ ' גיליון של נייר שעווה מעל כיכר שוקולד; לחץ כדי לשחרר בועות אוויר.
רול נייר שעווה בחוזקה לתוך גליל. להתחדש עד סט.
בחום בינוני-מקום 1 1/3 כוסות שוקולד צ ' יפס ו 1/4 כוס חמאה. בקערה קטנה למיקרוגל, קרם הקצפה במיקרוגל על גבוה על 1 דקה או עד שמנת רק מתחיל להתבשל.
יוצקים שמנת על צ ' יפס וחמאה; להכות עם להקציף עד שוקולד נמס תערובת חלקה ומבריקה. מקררים 30 עד 45 דקות עד מקורר לחלוטין, ערבוב מדי פעם.
מחממים תנור ל-350F (325f למחבתות כהות או לא דביקות).
מניחים כוסות אפייה ריינולדס בכל אחד 12 כוסות מאפין בגודל רגיל. בקערה בינונית, מערבבים קמח, סודה לשתייה, מלח ואבקת אפייה; להפריש. בקערה קטנה, לערבב מים רותחים וקקאו עד מומס.
בקערה גדולה, לנצח 1/2 כוס חמאה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית 30 שניות. בהדרגה להוסיף סוכר, להכות היטב. מקציפים עוד 2 דקות. לנצח בוניל וביצה עד מעורבב. על נמוך, לחלופין להוסיף תערובת קמח תערובת קקאו, פועם רק עד מעורבב. מחלקים את הבלילה בין כוסות מאפין.
אופים 20 עד 25 דקות או עד קיסם יוצא נקי. מגניב 5 דקות.
הסר מחבת למדפים קירור. מגניב לגמרי.
מקציפים ציפוי עם תערובת חשמלית במהירות בינונית עד אור ורך, על 30 שניות (לא להתחמם יתר על המידה.) תיק לקשט בכושר עם קצה כוכב גדול. מלא את התיק בציפוי. ציפוי צינור בחלק העליון מעגלי של כל cupcake ו mounding ציפוי מעט במרכז.
גליל נייר שעווה Unroll, גורם שוקולד לפצח יצירת רסיסים.
מקשטים כל קאפקייק עם שברי שוקולד. לאחסן במקרר.