עוגות שוקולד עם ציפוי מנטה
המתכון עוגות שוקולד עם ציפוי מנטה יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 48 דקות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 36 מנות. עם 212 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. זה מושלם עבור חג המולד. אם יש לכם סודה לשתיה, מלח, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגות שוקולד עם ציפוי מנטה, עוגות שוקולד עם ציפוי מנטה פטי, ו עוגות שוקולד מושלמות עם ציפוי גבינת שמנת מנטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות. קו 36 קופסאות מאפינס עם נייר liners.To הפוך את העוגה, להמיס 2 מקלות חמאה ומערבבים בקקאו.
יוצקים מים רותחים, מערבבים לשלב, מאפשרים לרתיחה במשך 15 שניות, ולאחר מכן להסיר מחום ולהגדיר aside.In קערה נפרדת, מערבבים יחד קמח, סוכר ומלח. הגדר aside.In קערה קטנה נפרדת, מערבבים יחד חלב חמאה, ביצים, וניל וסודה לשתייה.
יוצקים את תערובת השוקולד על תערובת הקמח ומערבבים עד חצי הדרך יחד.
יוצקים את תערובת הביצה ומערבבים עד הבלילה מגיע יחד.מלא כוסות מאפין 2/3 מלא ואופים במשך 18 דקות, או עד סט.
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר completely.To הפוך את הציפוי, הכה את החמאה כדי לקבל את זה התחיל, ואז להוסיף באבקת הסוכר. מקציפים נמוך תוך הוספת הקרם. כשזה מגיע יחד, להוסיף את המנטה כתוש, שומר קצת לקישוט. מקציפים את הציפוי במשך 30 שניות טובות על גבוה עד שהוא קל ורך, יותר אם יש צורך.כפור את העוגות עם זאת אתה רוצה, ואז מפזרים על מנטה מרוסק יותר. שים לב כי הזיגוג יפתח "קרום" קל מבחוץ אם נשאר בחוץ.