עוגות שיבולת שועל ותרד עם רוטב חזרת נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 528 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך חזרת, גזר, שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגות דגים עם רוטב חזרת ירוק, סלמון ועוגות דג לבן עם רוטב מלפפון חזרת, ו סלמון ועוגות דג לבן עם רוטב מלפפון חזרת (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר בינוני, להביא את החלב לרתיחה. מערבבים את שיבולת השועל ומסירים מהחום. בקערה קטנה, לשלב את השמנת החמוצה, חזרת, ו 1/4 כפית מלח.
חום 1 כף השמן במחבת על חום מתון. באמצעות מידה 1/4 כוס, לגרוף ערימות של תערובת שיבולת שועל לתוך המחבת ולשטח עם מרית. מטגנים בקבוצות, מוסיפים את השמן הנותר לפי הצורך, עד הזהב, כ 3 דקות לכל צד. להתחמם בתנור 200 על תבנית אפייה מרופדת במגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
בינתיים, בסיר בינוני, להמיס את כף הנותרים של חמאה על חום נמוך בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
9
מוסיפים את התרד ואת הנותרים 1/2 כפית כל אחד מלח ופלפל. מכסים ומבשלים עד חם, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
10
מגישים עם עוגות שיבולת שועל עם הרוטב בצד.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
11
המלצת יין: רבים מחשיבים את טוקי פריולאנו כיין הלבן הטוב ביותר באיטליה. עשיר באופן יוצא דופן, עם חומציות מרעננת, טוקאי יהיה יותר מאשר לעמוד מול התרד והחזר כאן.