עוגות שפמנון Cajun עם Remoulade
המתכון עוגות שפמנון Cajun עם Remoulade מוכן בערך בעוד 40 דקות. וזה בהחלט עצום חלב חינם ו pescatarian ומתאים לאוהבי מזון קריאולי. מנה זו מכילה סביב 16 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 445 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם רוטב חריף, מלח כשר ופלפל, מיץ לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. נסו אצבעות שפמנון ברוטב רימולדה Cajun, עוגות ארטישוק עם Cajun Rémoulade, ו עוגות סרטנים עם קייג'ון רמולייד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גריל מעל חום בינוני גבוה.
מתבלים את השפמנון משני הצדדים עם 1 כף תיבול Cajun, מלח ופלפל.
מברשת את מחבת הגריל עם חלק שמן קנולה גריל שפמנון עד מבושל דרך, 4 עד 5 דקות בכל צד.
לתוך קערה גדולה, להוסיף את פירורי קרקר, 2 כפות מיונז, חרדל, ביצה. לגרוס את הדג עם מזלג ולהוסיף לקערה. מקפלים הכל ביחד. טופס לתוך 8 עוגות קטנות ולהניח אותם בצד.
במחבת גדולה מעל חום בינוני, להוסיף את שמן קנולה הנותרים. כאשר הוא חם, להוסיף את עוגות שפמנון ומבשלים עד השחמה בכל צד, 4 עד 5 דקות בסך הכל.
בעוד העוגות מבשלות, להפוך את remoulade: בקערה, מערבבים יחד את המיונז 1 כוס הנותרים, 1 כפית Cajun תיבול, 1 כפית חרדל, רוטב חם, מיץ לימון ושום. (להזמין 1/2 כוס remoulade לסיבוב 2 מתכון Cajun Quesadillas.)
מגישים את עוגות שפמנון עם remoulade.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
שפמנון ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.