עוגות תירס שרימפס עם מאיו סויה הוא ללא חלב ופסקאטרי תוספת. מתאים ל-24 מנות. מנה אחת מכילה 81 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -18 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם חרדל דיז'ון, פלפל, עמילן תירס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 17%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגות תירס עם שרימפס וגוואקמולי, עוגות שרימפס פיקנטיות עם סלסת תירס ואבוקדו, ו עוגות שרימפס ותירס עם סלסת עגבניות ירושה (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה קטנה שלבו את שבעת המרכיבים הראשונים. מכסים ומצננים עד להגשה.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
במחבת גדולה מבשלים ומערבבים בצל 1 כף שמן על אש בינונית-גבוהה עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים שום; מבשלים 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
4
מוסיפים שרימפס; מבשלים ומערבבים עד שהשרימפס הופך לורוד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
5
מסירים מהאש.
6
בקערה גדולה מערבבים את הקמח, קמח התירס, עמילן התירס, אבקת האפייה, המלח והפלפל. בקערה קטנה מערבבים את תערובת התירס, הביצה והשרימפס; מערבבים לחומרים יבשים רק עד לחות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
במחבת חשמלית מחממים 1/4 פנימה. שמן עד 37
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
בקבוצות, ירידה תערובת תירס על ידי כפות מעוגלות לתוך שמן; מטגנים 1-1 / 2 דקות בכל צד או עד חום זהוב.
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריגיו, ריזלינג וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכנו במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. זוכה מדליית הזהב של אלברטינה, שמורת פינו גריגיו של קוונטין, עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים, נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
אלברטינה מדליית זהב זוכה שמורת קוונטין פינו גריגיו יין
הכי טוב כשמוגשים קר. יין טעים שיש בו טעמים של תפוח, אגס ומלון. ניחוחות פרחוניים של פריחת תפוז.