קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגות תפוחים

עוגות תפוחים
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זה עובד טוב כמו קינוח זול. אם יש לך סוכר, קלבדוס, בצק עלים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: עוגות תפוחים, עוגות תפוחים כפריות, ו עוגת תפוחים קרמל Pop-טארטים.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 400 מעלות. שורה 2 מחבתות עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
חותכים כל גיליון של בצק עלים לתוך 4 ריבועים. מחלקים את המאפה בין מחבתות הסדין מוכנות ומקררים בזמן שאתה מכין את התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
4
מקלפים את התפוחים וחותכים אותם לחצי דרך הגבעול.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
5
הסר את הגבעולים ואת ליבות עם סכין חדה baller מלון. חותכים את התפוחים לרוחב בפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
מלוןמלון
ציוד שתשתמש בו
מלון Ballerמלון Baller
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
6
מניחים פרוסות חופפות של תפוחים באלכסון על פני המאפה ומניחים פרוסה אחת של תפוח בכל צד של הפרוסות המסודרות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
7
מפזרים את התפוחים באופן שווה עם הסוכר ולנקד אותם עם החמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
8
אופים במשך 40 דקות, עד המאפה הוא השחמה ואת הקצוות של התפוחים מתחילים חום. אל תדאג! מיצי התפוחים יישרפו במחבת אבל עוגות יהיה בסדר! כאשר הטארטים נעשים, לחמם את ג ' לי משמש יחד עם קלבדוס עד מבעבע מברשת את התפוחים ואת המאפה לחלוטין עם תערובת ריבה. שחרר את הפרוסות עם מרית מתכת כך שהם לא מקל על הנייר. אפשר להתקרר ולשרת חם או בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
CalvadosCalvados
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'