קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגות תפוחים

עוגות תפוחים
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זה עובד טוב כמו קינוח זול. אם יש לך סוכר, קלבדוס, בצק עלים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: עוגות תפוחים, עוגות תפוחים כפריות, ו עוגת תפוחים קרמל Pop-טארטים.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 400 מעלות. שורה 2 מחבתות עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
3
חותכים כל גיליון של בצק עלים לתוך 4 ריבועים. מחלקים את המאפה בין מחבתות הסדין מוכנות ומקררים בזמן שאתה מכין את התפוחים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
4
מקלפים את התפוחים וחותכים אותם לחצי דרך הגבעול.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
5
הסר את הגבעולים ואת ליבות עם סכין חדה baller מלון. חותכים את התפוחים לרוחב בפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
מלוןמלון
ציוד שתשתמש בו
מלון Ballerמלון Baller
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
6
מניחים פרוסות חופפות של תפוחים באלכסון על פני המאפה ומניחים פרוסה אחת של תפוח בכל צד של הפרוסות המסודרות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
7
מפזרים את התפוחים באופן שווה עם הסוכר ולנקד אותם עם החמאה.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
8
אופים במשך 40 דקות, עד המאפה הוא השחמה ואת הקצוות של התפוחים מתחילים חום. אל תדאג! מיצי התפוחים יישרפו במחבת אבל עוגות יהיה בסדר! כאשר הטארטים נעשים, לחמם את ג ' לי משמש יחד עם קלבדוס עד מבעבע מברשת את התפוחים ואת המאפה לחלוטין עם תערובת ריבה. שחרר את הפרוסות עם מרית מתכת כך שהם לא מקל על הנייר. אפשר להתקרר ולשרת חם או בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
CalvadosCalvados
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף