עוגות תפוחים
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זה עובד טוב כמו קינוח זול. אם יש לך סוכר, קלבדוס, בצק עלים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: עוגות תפוחים, עוגות תפוחים כפריות, ו עוגת תפוחים קרמל Pop-טארטים.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 400 מעלות. שורה 2 מחבתות עם נייר קלף.
חותכים כל גיליון של בצק עלים לתוך 4 ריבועים. מחלקים את המאפה בין מחבתות הסדין מוכנות ומקררים בזמן שאתה מכין את התפוחים.
מקלפים את התפוחים וחותכים אותם לחצי דרך הגבעול.
הסר את הגבעולים ואת ליבות עם סכין חדה baller מלון. חותכים את התפוחים לרוחב בפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מניחים פרוסות חופפות של תפוחים באלכסון על פני המאפה ומניחים פרוסה אחת של תפוח בכל צד של הפרוסות המסודרות.
מפזרים את התפוחים באופן שווה עם הסוכר ולנקד אותם עם החמאה.
אופים במשך 40 דקות, עד המאפה הוא השחמה ואת הקצוות של התפוחים מתחילים חום. אל תדאג! מיצי התפוחים יישרפו במחבת אבל עוגות יהיה בסדר! כאשר הטארטים נעשים, לחמם את ג ' לי משמש יחד עם קלבדוס עד מבעבע מברשת את התפוחים ואת המאפה לחלוטין עם תערובת ריבה. שחרר את הפרוסות עם מרית מתכת כך שהם לא מקל על הנייר. אפשר להתקרר ולשרת חם או בטמפרטורת החדר.