עוגות תפוחים צלויות עם קצפת
פשטידות תפוחים קלויים עם קצפת הוא צמחוני קינוח. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 447 קלוריות. אם יש לכם תפוחים סבתא סמית, קרום עוגה מגולגל, אבקת סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 2 דקות. נסו פשטידות דלעת עם קצפת מתובלת, פשטידות בטטה מיני W / קצפת גבינת שמנת קינמון, ו עוגות קרם לימון של Mini Meyer עם ציפוי קצפת (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: חותך עוגיות עגול 3 אינץ
מניחים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 400 מעלות F. קו גיליון אפייה עם סילפט או נייר קלף מרוסס עם ספריי בישול ירקות.
פרוש את קרום העוגה על משטח עבודה. באמצעות חותך עוגיות עגול 3 אינץ', לחתוך 8 דיסקים של מאפה. מסדרים את הדיסקים על תבנית האפייה המוכנה. שימוש בקוצים של מזלג, לדקור את המאפה בכל רחבי.
אופים עד חום ופריך, 8 עד 10 דקות.
הסר מתלה חוט להתקרר לחלוטין, על 10 דקות.
חותכים את החלק התחתון של התפוחים כדי ליצור משטח אפילו לחיתוך. חותכים כל תפוח לפרוסות 6 (1/2 אינץ').
חותכים כל פרוסת תפוח לשניים ולהסיר כל זרעים או חתיכות של הליבה. בקערה בינונית, מערבבים יחד את הסוכר ו 1 כף קינמון.
הוסף את פרוסות התפוח וזרוק עד מצופה. לנער את כל תערובת עודפת. מסדרים את פרוסות התפוח על אותה תבנית אפייה בשכבה אחת.
אופים עד חום כהה, על 12 עד 15 דקות.
הסר מהתנור ולתת מגניב במשך 15 דקות.
בקערה בינונית, באמצעות מערבל יד חשמלי, לנצח את הקרם עד עבה, על 1 דקה.
מוסיפים את אבקת הסוכר וממשיכים להכות עד הקרם הוא עבה מאוד.
מניחים את הדיסקים על משטח עבודה. מחלקים את פרוסות התפוח המבושלות בין 4 הדיסקים. Dollop על 2 כפות של הקרם על גבי התפוחים ולכסות עם הדיסקים הנותרים.
להעביר את פשטידות התפוחים צלחות קינוח, אבק עם קינמון ומגישים מיד.