עוגיות אגוז אורן עם רוזמרין ושמן זית
מתאים ל-6 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 574 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 29 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך סוכר טורבינדו או, קמח, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו גורף: רוזמרין, שמן זית, וגלידת דבש אורן, עוגיות אגוז אורן רוזמרין, ו אגנולוטי עם ברוקולי קלוי ותרד ברוטב אגוזים בחמאה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות. דק קוצצים רוזמרין במעבד מזון.
מוסיפים צנוברים; דופק עד קרקע צפופה, אבל עדיין לא דביק.
לטאטא 2 כוסות קמח, סודה לשתיה, זנגביל, ומלח; להפריש.
שים חמאה וסוכר מגורען לתוך קערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה.
מערבבים על מהירות גבוהה עד חיוור ורך, על 5 דקות.
מערבבים בשמן. צמצם מהירות לנמוך.
מערבבים בתערובת קמח. כבה את המכונה.
הסר קערה ומערבבים שמנת חמוצה וביצה; להוסיף את הקמח כוס הנותרים ערבוב ביד עד בשילוב היטב.שימוש בסקופ גלידה קטן יוצר בצק לכדורי 1 אינץ', וחלל 2 אינץ ' זה מזה על גיליונות אפייה מרופדים בנייר קלף. שטוחים מעט עם תחתית כוס רטובה, ומעל כל אחד עם אגוז אורן.
מפזרים סוכר טורבינאדו לפי הטעם.
אופים עוגיות, גליונות מסתובבים באמצע, עד הקצוות הם זהובים, על 18 דקות.
בואו מגניב 10 דקות על גיליונות על מדפים תיל.
העברת קובצי cookie למדפים כדי להתקרר לחלוטין. עוגיות ניתן לאחסן במיכלים אטומים עד 3 ימים.