עוגיות אוריאו עם ציפוי כפול
עוגיות אוריאו עם ציפוי כפול דורשות כ 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-3 מנות. מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 70 גרם של שומן, וסך הכל 1346 קלוריות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שבבי שוקולד מנטה, עוגיות שוקולד קרם, קיצור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. וזה די טוב. נסו עוגיות שוקולד מנטה אוריאו ממולאות, עוגיות שוקולד צ'וקי שוקולד כפול Oreo Chunk, ו עוגיות שוקולד צ'יפס שוקולד שוקולד שוקולד פאדג' זוגי Oreo (מתכונים דומים).
הוראות
גיליון עוגיות קו עם נייר שעווה.
מניחים שבבים לבנים ו 2 כפיות של התקצרות בקערה למיקרוגל. מיקרוגל נחשף על בינוני (50%) 4 עד 5 דקות או עד תערובת ניתן לערבב חלקה.
לטבול 21 של העוגיות, אחד בכל פעם, לתוך תערובת לבנה; מקום על נייר שעווה על גיליון עוגיות. להכניס למקרר 5 עד 10 דקות או עד הציפוי מוגדר.
מניחים שבבי שוקולד ונשארו 2 כפיות מקצרות בקערה למיקרוגל. מיקרוגל נחשף על בינוני (50%) 4 עד 5 דקות או עד תערובת ניתן לערבב חלקה.
לטבול עוגיות שנותרו לתערובת שוקולד; מקום על נייר שעווה על גיליון עוגיות. מקררים 5 עד 10 דקות או עד ציפוי בסט.
טפטוף שנותר תערובת שוקולד (לחמם אם התערובת התקשחה) מעל צמרות של עוגיות מצופות לבן; לתת לעמוד עד שנקבע.
טפטוף שנותר תערובת לבנה (לחמם אם התערובת התקשחה) מעל צמרות של עוגיות מצופות שוקולד; לתת לעמוד עד שנקבע.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
עוגיות כריך שוקולד עובדות ממש טוב עם קרם שרי, מדיירה, ופרוסקו. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "