עוגיות ביסקוויט בסגנון דרומי
עוגיות ביסקוויט בסגנון דרומי עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 336 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם חמאה, קצפת, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו עוגת פאי תפוחים לחמניות קצרות, בננות פוסטר עוגיות ביסקוויט, ו עוגיות אפרסק ואוכמניות דרומיות (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 232°. קל גריז גיליון עוגיות גדול עם קיצור או ספריי בישול. בקערה בינונית, מערבבים יחד קמח ו 2 כפות סוכר. עם בלנדר מאפה או מזלג, לחתוך חמאה עד התערובת נראית כמו פירורים גסים.
מוסיפים חצי וחצי; מערבבים רק עד מרכיבים יבשים הם לחים.
על משטח מקומח קלות, ללוש בצק רק עד חלקה.
מרדדים בצק לעובי 1/2 אינץ'.
חותכים עם חותך משוריין או סכין לצורות הרצויות.
מקום על 1 אינץ ' בנפרד על גיליון עוגיות.
אופים 9 עד 12 דקות או עד חום זהוב.
בקערה קטנה, לנצח שמנת מתוקה 1 כף סוכר עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס. Shortcakes פיצול; מקום על צלחות קינוח הפרט. ממלאים ומוסיפים כל אחד עם פירות וקצפת. לאחסן במקרר.