עוגיות בראן-שיבולת שועל הצימוקים של סבתא
הכנת המנה לוקחת כ 32 דקות. לך לחנות ותביא סודה לשתיה, תמצית ונילן, סוכר חום חזק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: מאפינס סובין צימוקים של סבתא, עוגיות לעיסה בראן צימוקים, ו עוגיות בראן קראנץ ' צימוקים.
הוראות
מקציפים חמאה במהירות בינונית עם מערבל חשמלי עד שמנת; מוסיפים בהדרגה סוכרים, מכים היטב.
מוסיפים ביצים ווניל, מכים עד מעורבב.
שלב קמח הבא 3 מרכיבים. בהדרגה להוסיף תערובת חמאה, ערבוב עד מעורבב. מערבבים דגנים וחתיכות. כיסוי וצינה 2 שעות.
זרוק את הבצק על ידי כף מעוגלתמלא 2 אינץ ' זה מזה על גיליונות אפייה משומנת קלות.
אופים ב 350 במשך 14 דקות או עד הזהב. מגניב על גיליונות אפייה 2 דקות.
* למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו דגני דגני דגנים בראן צימוקים.
טיפ: הבצק הזה רך מאוד. זה חיוני כי אתה לצנן את הבצק לפני האפייה כדי לעבוד עם הבצק.