המתכון מוקה קרם גבינה בראוניז יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 50 דקות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 216 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך שבבי שוקולד, ביצה, אבקת אספרסו מיידית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. מתכונים דומים: מוס גבינת שמנת מוקה, לחיי מקס אייריש קרים שוקולד שמנת גבינה בראוניז, ו בראוניז קלואה עם ציפוי חמאה מוקה קאלאואה מוקה וקרמל מלוח שוקולד לבן קלואה מוקה לאטה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 177°. Spray 8 אינץ ' מחבת מרובעת עם ספריי בישול, או קו עם נייר קלף בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
מורחים מחצית הבלילה בראוני למחבת. השתמש בכפית כדי להפיל גושים של מילוי על הבלילה בראוני. זרוק את הבלילה בראוני הנותרים על ידי dollops על גבי מילוי.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
10
החל בפינה אחת, גרור סכין דרך הבלילה ומילוי. כאשר אתה מגיע לצד השני של המחבת, סכין עקומה סביב מבלי להרים אותו, וגרור אותו בחזרה לכיוון השני, על 1 אינץ ' מן השורה הראשונה שלך. חזור עם שאר המחבת, ולאחר מכן הפעל מחבת וחזור על עיצוב משובש.
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוף
11
אופים 25 עד 35 דקות או עד צמרות של בראוניז מתחילים להפוך זהב קיסם מוכנס במרכז יוצא עם פירורים לחים.