עוגיות גבינת קוטג
מנה אחת של מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל של 339 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. גשו לסופר וקנו ריבת פטל, בתוספת 2 כפות גבינת קוטג', סוכר ממתקים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 35%. הציון הזה לא כל כך גדול. נסו עוגיות גבינת קוטג'שוקולד מריר, סלט גבינת קוטג'עם גבינת פטה ואגוזים, ו פאי גבינת קוטג (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים קמח בקערה בינונית; חותכים בחמאה כמו לקרום הפאי. מערבבים גבינת קוטג ' עד שהתערובת יוצרת כדור (ניתן להשתמש במעבד מזון). צינה 1 שעה.
על משטח מקומח מרדדים בצק ל -1 / 8 אינץ'. עובי.
חותכים עם 3 אינץ'. חותך עגול.
מניחים רמה 1/4 כפית ריבה במרכז עוגיית ההגעה. להרטיב קצוות ולקפל לשניים; לאטום היטב בעזרת מזלג.
מניחים על ניירות אפייה משומנים קלות; דוקרים צמרות במזלג.
אופים בחום של 400 מעלות למשך 15 דקות או עד להשחמה קלה. מגניב על מתלים תיל. לזיגוג, שלב את הסוכר, התמצית ומספיק החלב ליצירת עקביות מתפשטת דקה; טפטוף מעל עוגיות מקוררות.