עוגיות דבשה רכות
אם יש לכם סודה לשתיה, מלח, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. . , וזה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: עוגיות דבשה רכות V, עוגיות דבשה רכות, ו עוגיות דבשה רכות.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (205 מעלות C). מצעי עוגיות גריז.
לנפות יחד קמח, זנגביל, קינמון ומלח. ממיסים סודה לשתייה במים חמים.
מערבבים יחד קיצור, סוכר, מולסה וביצה עד שמנת.
מערבבים בתערובת הקמח לסירוגין עם המים הקרים.
מערבבים את הסודה לשתייה ורוב האגוזים, הזמנת כמה לפזר על צמרות של עוגיות.
טיפה על ידי כף מעוגלתעל גבי גיליון עוגיות משומן, מרווח 2 אינץ ' זה מזה.
אופים אלה במשך 12 דקות או עד שנעשה.