עוגיות דלעת IV
עוגיות דלעת IV עשויות להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני הקינוח שלך. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 1 גרם חלבון , 4 גרם שומן ובסך הכל 83 קלוריות . מתאים ל-36 מנות. תמורת 15 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש עמילן תפוחי אדמה, קמח אורז, דלעת וסוכר. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת גלוטן, נטולת חלב וידידותית ל-fodmap . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 11% , וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: עוגיות שוקולד צ'יפס דלעת ובראוניז לעוגת גבינה דלעת , עוגיות שוקולד צ'יפס דלעת ובראוניז עוגת גבינה דלעת , ועוגיות סוכר תבלין דלעת עם ציפוי קרם דלעת .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מנפים יחד חומרים יבשים. מקציפים את הקצרה ואת הסוכר.
מוסיפים את החומרים היבשים והאגוזים. מקציפים עד לקבלת מרקם חלק.
יוצרים כדורים בגודל 1 אינץ' ומניחים על תבנית משומן. לוחצים שטוח עם מזלג.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם הבחירות המובילות שלי לעוגיות. פרוסקו מתוק מבעבע אינו מציף עוגיות סוכר פשוטות או עוגיות שורט, שרי שמנת מתוקה משלים עוגיות מתובלות, והתווים האגוזים של מדיירה מתאימים לעוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. ה- Barefoot Bubbly Extra Dry עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
בועה יחפה במיוחד יבש
שמפניה Bubbly Extra Dry Barefoot מציעה ניחוחות של תפוח בשל בתוספת רמזים של הדרים. טעמים קלויים משלימים את הגימור הקרמי והמתמשך. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות צלזיוס), המבעבע הזה מאוזן בצורה מושלמת עם שכבות מרובות של פירות כדי לשמח את החך.