קושימומחה
מוכן ב1 ש, 2 דק.
מנות60
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגיות הית' בר

עוגיות הית' בר
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 2 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. מתכונים דומים: Heath Bar Cookies, דלעת הית בר עוגיות, ו Heath Bar Cookies: Toffee-tastic.

הוראות

1
להקציף מרכיבים יבשים: בקערה בינונית, להקציף במרץ את הקמח, המלח וסודה לשתייה. תניח בצד. בקערה נפרדת, לשלב
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
חתיכות בר הית ואגוזי מלך קצוצים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות אגוזחתיכות אגוז
Heath BarHeath Bar
3
מקציפים חמאה, סוכרים, וניל, ואז מוסיפים ביצים: בקערה גדולה, מכים יחד את החמאה, סוכרים חומים ולבנים, ווניל. הכה בביצים אחד בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
הפוך וצנן בצק: 
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
5
מוסיפים את תערובת הקמח שליש בכל פעם, מכים לאחר כל תוספת. מקציפים ב
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
6
תערובת אגוז בר הית. צ ' יל בצק עוגיות לפחות 30 דקות (טוב יותר שעה או יותר).
מרכיבים שתצטרך
כתום וצהוב משחת צבע מאכלכתום וצהוב משחת צבע מאכל
Heath BarHeath Bar
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
7
כף החוצה כדורי בצק על גבי גיליון עוגיות: מחממים תנור ל 177°. על יריעות עוגיות מרופדות בנייר קלף או סילפט, כפית את בצק העוגיות בכדורים בקוטר 1 אינץ ' קטן (גודל שיש גדול).
מרכיבים שתצטרך
כתום וצהוב משחת צבע מאכלכתום וצהוב משחת צבע מאכל
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מניחים כדורי בצק 3 סנטימטרים אחד מהשני על הסדינים עוגיות. (ודא שיש שפע של מקום בין כדורי העוגיות, וכי כדורי העוגיות אינם גדולים מדי. העוגיות האלה התפשטו!)
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1
אופים ב 177° במשך 10-12 דקות, עד הקצוות רק מתחילים חום.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
הסר מהתנור ולתת מגניב במשך כמה דקות. לאחר מכן להעביר את העוגיות מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

עוגיות ניתן לזווג עם קרם שרי, מדיירה, פרוסקו. מתוק מבעבע פרוסקו לא להציף סוכר פשוט או עוגיות חמאה קצרות, מתוק קרם שרי משלים עוגיות מתובל, ואת הערות nutty של מדיירה להתאים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "