עוגיות הל
עוגיות הל הוא צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 87 קלוריות. והוא יספק כ 36 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קמח, חמאה, מולסה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגיות הל, עוגיות הל, ו עוגיות קמח תירס הל (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, עם מערבל במהירות בינונית, לנצח חמאה וסוכר עד חלקה.
מוסיפים דבשה ומכים עד מעורבב היטב.
בקערה בינונית, מערבבים קמח, סודה לשתייה, הל וקינמון. מערבבים או להכות לתוך תערובת חמאה עד מעורבב היטב. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומקררים עד שהבצק מוצק, בערך 1 שעה.
לעצב בצק לכדורים 1 אינץ'. עם ידיים מקורנות קלות, לגלגל כל כדור לתוך חבל על 2 1/2 אינץ 'ארוך ו 1/2 אינץ' עבה; לכופף כל חבל לתוך פרסה.
מניחים עוגיות על 2 סנטימטרים זה מזה על בישול קלף מרופד או חמאה 12 על ידי 15 אינץ ' אפייה גיליונות.
אופים עוגיות בתנור 350 רק עד הקצוות מתחילים חום, 7 עד 9 דקות; אם אפיית שתי מחבתות בכל פעם, לעבור את עמדותיהם באמצע אפייה.
תן עוגיות להתקרר על מחבתות במשך 5 דקות, ולאחר מכן להשתמש מרית להעביר מתלים להתקרר לחלוטין.