עוגיות חג המולד אני
עוגיות חג המולד אני צמחוני ומספק כ 144 מנות. מנה אחת מכילה 180 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן אניס, חלב, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד טוב כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגיות חג המולד: עוגיות חג מולד נורווגיות, שזיף מתובל גזר לשמר סהרונים וכתום שוקולד, Ricciarelli, עוגיות שקדים איטלקיות, וטיפים לעוגיות חג המולד ללא גלוטן, ו עוגיות כדורי שלג - רגעים נמסים - קל עוגיות חג המולד s (מתכונים דומים).
הוראות
לטחון את האגוזים, צימוקים, דומדמניות ואתרוג. מרתיחים את המולסה והסוכר.
בואו להתקרר ולאחר מכן להוסיף את תערובת הקרקע, את הביצים, מלח, קינמון, שיני, אגוז מוסקט, שמן אניס, חלב חמוץ וסודה לאפייה.
מוסיפים מספיק קמח כדי להקשיח את הבצק. מקררים בצק במשך כמה ימים.
כאשר מוכן לאפות תנור מחממים ל 350 מעלות F (175 מעלות C). הבצק עשוי להיות מגולגל עד 1/4 אינץ ' עבה לחתוך עם חותכי עוגיות או שאתה יכול לעצב בצק לתוך יומני פרוסה.
מניחים עוגיות על יריעות עוגיות משומן ואופים במשך 10 עד 12 דקות.