עוגיות חמאה חומות
עוגיות חמאה חומות עשויות להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 125 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם סוכר, חמאה, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו מרווה וקרמלית חמאה חומה שאלוט על ביסקוויטים דלעת ומרווה, בראוניס חמאת בוטנים חמאת בוטנים חמאת בוטנים חומה {שבוע חמאה חומה}, ו עוגיות שוקולד צ'יפס בטעם קרמל חמאה חומה {Brown Butter Week} (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 F. מחממים את החמאה: ממיסים את החמאה במחבת או בסיר קטן על חום בינוני. מערבולת או מערבבים את החמאה עם כף עץ כפי שהוא מתחיל קצף וגמגום.
הסר את החמאה מהחום ברגע שהוא מתחיל להפוך חום זהוב ומריח אגוזים, על 1 דקה.
הסר מהחום ולתת מגניב לטמפרטורת החדר. בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה, סוכר ומלח. מערבבים בעדינות את החמאה החומה והחלב. על משטח מקומח, לעצב את הבצק עם הידיים לדיסק בעובי 1/2 אינץ'.
חותכים את הבצק לביסקוויטים עגולים 2 אינץ'.
מניחים על תבנית אפייה ungreased ואופים עד צמרות זהובות קלות, 12 עד 15 דקות.
מגישים חם עם ריבה ושמנת קרושה או חמאה. טיפ: חמאה חומה מוסיפה עושר למאפינס, עוגיות חמאה, ולחמניות. השתמש בו בטמפרטורת החדר כתחליף לחמאה הקרה קרא במתכון שלך.