עוגיות חמאה עם קמח תירס
ביסקוויטי חלב-חמאה מצופה קמח-תירס עשויים להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 43 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 45 מנות. אם יש לכם שומן חזיר, סודה לשתיה, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון לאוהדים של מזון דרומי. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה די גרוע. נסו ביסקוויטים קמח תירס, ביסקוויטים קמח תירס, ו פנקייקס חמאה קמח תירס (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא קמח, אבקת אפייה, מלח, סודה לשתיה, וסוכר יחד בקערה גדולה.
הוסף שומן חזיר ולשפשף לתוך תערובת קמח עם קצות האצבעות שלך, או להשתמש בשני סכינים לחתוך אותו, עד הקמח נראה כמו ארוחה בסדר עם כמה גושים בגודל אפונה.
הפוך היטב בתערובת קמח ויוצקים 1 כוס חלב חמאה. מערבבים קמח לחמאה עם האצבעות שלך.
תערובת צריכה להיות לחה למדי; להוסיף קצת יותר חלב אם אתה צריך (עם שומן, סביר).
מורחים חצי מקמח התירס על משטח עבודה והופכים את בצק הביסקוויטים לקמח תירס.
מפזרים עם שאר קמח תירס וטפיחה לתוך 10-in. עגולה, לוחצת על קמח התירס. משמנים מחבת גדולה מברזל יצוק.*
חותכים את הבצק ל -12 טריזים. באמצעות מרית, להעביר פלחי למחבת, מרווחים מעט זה מזה כך הקצוות לקבל פריך. מעל כל ביסקוויט עם מעט חמאה.
אופים עד הזהב, 20 עד 25 דקות.
* להזמין שומן טרי מן הקצב שלך ,או לקנות בשוק האיכרים. אתה יכול גם לאפות ביסקוויטים על תבנית אפייה, מרווחים קצת זה מזה, אם אתה רוצה.
המשך קדימה: דרך שלב 5, 2 שעות.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
הדרום יכול להיות לזווג עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Domaine Leseurre יבש Cuvee מסווג ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -23 דולר לבקבוק.
![Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling]()
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
מיץ הריזלינג של Domaine Leseurre מותסס 100% במיכלי אל חלד. בעוד על lees שלה, היין הוא עורבב ביד (bâtonnage sur שקרים) פעם בחודש, במשך 11 חודשים. תהליך זה מפתח מורכבות נוספת של טעמים וניחוחות. זה ריזלינג יבש יש ניחוחות של פריחת הדר וגרידת לימון, שכבות על החיך עם רמזים של אגס. זה ריזלינג זוגות היטב עם פורל amandine, צדפות גלם והוא אפריטיף יפה.