עוגיות חמאת בוטנים
מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 146 קלוריות. והוא יספק כ 36 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 7 אוהדים. אם יש לך חמאה, שוקולד חלב, קמח גרהם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגיות הפתעה חמאת בוטנים בריאות (עוגיות בראוני Fudgy עם מרכז חמאת בוטנים!), מוות על ידי חמאת בוטנים: עוגיות חמאת בוטנים עם שוקולד חמאת בוטנים כוסות, ו לופטהאוס בסגנון רך חמאת בוטנים צ'יפס עוגיות סוכר עם ציפוי חמאת בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 177°. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף.
בקערה גדולה, לנפות יחד את הקמח, סודה לשתיה, ומלח להפריש.
בקערה גדולה נפרדת, השתמש במערבל חשמלי כדי שמנת יחד את החמאה, חמאת בוטנים, וסוכר.
מוסיפים את הביצה וממשיכים לערבב.
מוסיפים את החומרים יבשים, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב עד הבצק הוא מוצק. אם הבצק יבש מדי, מוסיפים מים על ידי כף (אבל לא יותר מ 1/4 כוס) עד שהוא לח וקל יותר לעבוד איתו. מקפלים את השוקולד ואת הבוטנים.
מקררים את הבצק במשך 1 שעה. כאשר מקורר, להשתמש כף, כף, או הידיים כדי ליצור 1 אינץ ' רחב כדורים של בצק. סדר על גיליון עוגיות לפחות 1 אינץ ' זה מזה. לשטח כל כדור עם כף היד או החלק האחורי של כף.
אופים במשך 12 דקות או עד הזהב. אפשר להתקרר לחלוטין לפני הסרת תבנית אפייה. לאחסן במיכל אטום עד 2 שבועות.