עגל או פפריקש כבש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 901 קלוריות, 67 גר' של חלבון, ו 51 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שום, אוו, עלי דפנה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו -30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. נסו עגל פפריקש, עגל פפריקש, ו עגל שוק פפריקש (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
להביא את הבשר לטמפרטורת החדר. לטף את הבשר יבש עם מגבות נייר, ולאחר מכן מפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל לדלות בקמח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
לוראן מטבח מקצועי®
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
3
מחממים רסס של EVOO בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
4
מוסיפים את הבשר בקבוצות ומבשלים עד חום עמוק בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
5
העברה לצלחת.
6
להוסיף עוד טפטוף של EVOO לסיר ולהפחית את החום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
מוסיף את החמאה ולתת לו להמיס לתוך השמן.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
8
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך מאוד, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
9
מוסיפים 3 כפות פפריקה, הכמון, שום, עלי דפנה, פלפלים ועגבניות, ומערבבים לשלב ולחמם דרך, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשות
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
1 תפוז, גרידה
¼ כפית אורגנו
10
מוסיפים את המניה והיין ומחזירים את הבשר לסיר. מכסים במכסה, מעבירים את הסיר לתנור ומבשלים עד שהבשר רך, כ -2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
11
הסר את הבשר על מגש ומכסה בנייר כסף. באמצעות בלנדר טבילה, מחית את הרוטב בסיר. מערבבים את הקרם פרש ומבשלים עד שהרוטב מצטמצם, 20 עד 30 דקות. תחזיר את הבשר לסיר. (אם אתה לא מגיש מיד, לקרר את התבשיל ולאחר מכן לקרר עד מוכן לשימוש. מחממים בתנור מתון או מעל להבה בינונית.) ממש לפני ההגשה, מערבבים את שארית 1 כפית פפריקה כדי להאיר את הטעם.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרש
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
תבשיל
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
12
לקישוט, מטגנים את האוכמניות קצת EVOO עד פריך. למעלה התבשיל עם כמה גושים של קרם פרש וcaperberries המטוגן. (הצבעים הירוקים, האדומים והלבנים מסמלים את הדגל ההונגרי.)
מרכיבים שתצטרך
קרם פרש
פירות יער צלפים
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
תבשיל
13
כל תבשיל שאריות הוא נהדר לארוחת צהריים או עם ביצים עלומות.