קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות37
מגזין

עגל או פפריקש כבש

עגל או פפריקש כבש
עגל או פפריקש כבש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 901 קלוריות, 67 גר' של חלבון, ו 51 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שום, אוו, עלי דפנה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו -30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. נסו עגל פפריקש, עגל פפריקש, ו עגל שוק פפריקש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
להביא את הבשר לטמפרטורת החדר. לטף את הבשר יבש עם מגבות נייר, ולאחר מכן מפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל לדלות בקמח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
3
מחממים רסס של EVOO בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
4
מוסיפים את הבשר בקבוצות ומבשלים עד חום עמוק בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
5
העברה לצלחת.
6
להוסיף עוד טפטוף של EVOO לסיר ולהפחית את החום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
מוסיף את החמאה ולתת לו להמיס לתוך השמן.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
8
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך מאוד, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
9
מוסיפים 3 כפות פפריקה, הכמון, שום, עלי דפנה, פלפלים ועגבניות, ומערבבים לשלב ולחמם דרך, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
10
מוסיפים את המניה והיין ומחזירים את הבשר לסיר. מכסים במכסה, מעבירים את הסיר לתנור ומבשלים עד שהבשר רך, כ -2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
11
הסר את הבשר על מגש ומכסה בנייר כסף. באמצעות בלנדר טבילה, מחית את הרוטב בסיר. מערבבים את הקרם פרש ומבשלים עד שהרוטב מצטמצם, 20 עד 30 דקות. תחזיר את הבשר לסיר. (אם אתה לא מגיש מיד, לקרר את התבשיל ולאחר מכן לקרר עד מוכן לשימוש. מחממים בתנור מתון או מעל להבה בינונית.) ממש לפני ההגשה, מערבבים את שארית 1 כפית פפריקה כדי להאיר את הטעם.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
תבשילתבשיל
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
12
לקישוט, מטגנים את האוכמניות קצת EVOO עד פריך. למעלה התבשיל עם כמה גושים של קרם פרש וcaperberries המטוגן. (הצבעים הירוקים, האדומים והלבנים מסמלים את הדגל ההונגרי.)
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
פירות יער צלפיםפירות יער צלפים
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
תבשילתבשיל
13
כל תבשיל שאריות הוא נהדר לארוחת צהריים או עם ביצים עלומות.
מרכיבים שתצטרך
ביצה עלומהביצה עלומה
תבשילתבשיל

מרכיבים

3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקציר עוף (אם משתמשים בבשר עגל) או בשר בקר (אם משתמשים בכבש)ציר עוף (אם משתמשים בבשר עגל) או בשר בקר (אם משתמשים בכבש)6(חוֹרֶף)חמאה, חתוכה לחתיכותחמאה, חתוכה לחתיכות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאוכמניות מנוקזות, לקישוט, אופציונליאוכמניות מנוקזות, לקישוט, אופציונלי2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקרם פרש, בתוספת 3 כפות לקישוטקרם פרש, בתוספת 3 כפות לקישוט3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן יבש (אם משתמשים בעגל) או יין אדום יבש (אם משתמשים בכבש)יין לבן יבש (אם משתמשים בעגל) או יין אדום יבש (אם משתמשים בכבש)4ריבס, קצוץ טרי או קפואEVOO, לטפטוףEVOO, לטפטוף4ריבס, קצוץ טרי או קפואקמח לכל מטרה, לדלותקמח לכל מטרה, לדלות2largesעלי דפנה טרייםעלי דפנה טריים2ציפורן גדולהשום, מרוסקשום, מרוסק1פלפל ירוק, זרע וקצוץ גספלפל ירוק, זרע וקצוץ גס21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.כמון טחוןכמון טחון1גדולירושה או עגבניות אורגניות, קצוץירושה או עגבניות אורגניות, קצוץ1קילוגרםכתף עגל או בשר שוק עצמות, לחתוך לקוביות בגודל ביס, או 2 1/2 קילו כבש כתף או בשר רגל עצמות, לחתוך לקוביות בגודל ביסכתף עגל או בשר שוק עצמות, לחתוך לקוביות בגודל ביס, או 2 1/2 קילו כבש כתף או בשר רגל עצמות, לחתוך לקוביות בגודל ביס3בצל, קצוץבצל, קצוץ1פלפל אדום, זרע וקצוץ גספלפל אדום, זרע וקצוץ גס4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי3(חוֹרֶף)פפריקה מתוקה באיכות טובהפפריקה מתוקה באיכות טובה