עוגיות חמאת הבוטנים האהובות על סבא דאנר דורשות בערך 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 30 מנות. מנה אחת מכילה 146 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר מגורען, סודה לשתיה, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגיות חמאת הבוטנים האהובות על סבא דאנר, עוגיות חמאת הבוטנים האהובות עליי, ו עוגיות שיבולת שועל מועדפות עם חמאת בוטנים משולשת.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לטאטא יחד את החומרים יבשים בקערה בינונית. ב largebowl, שמנת יחד את החמאה, חמאת בוטנים, וסוכרים חומים. מערבבים את הביצה וניל.
מרכיבים שתצטרך
(כגון Crunch Bar)
ציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מוסיפים את הקמח בשלישים ומערבבים עד חלקה. מקפלים פנימה את חטיפי חמאת הבוטנים.
מרכיבים שתצטרך
שבבי חמאת בוטנים
לוראן מטבח מקצועי®
4
מגלגלים את התערובת לתוך כדורי כדור בגודל גולף (על 1 1/2 כפות). בשלב זה אתה יכול לגלגל אותם סוכר מגורען או שאתה יכול ללחוץ על כל עוגייה למטה עם הקוצים של מזלג. כך או כך, אופים במשך 10 דקות, במחבת אפייה לא דביקה, סיבוב המחבת באמצע דרך זמן האפייה. לקרר את העוגיות על מדף לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך