מתכון לאוהדים של מזון קריאולי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 48%. נסו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מחממים שמן קנולה בסיר גדול, ומבשלים את נקניק הנקניק ואת בשר העוף על חום בינוני עד הנקניק יש השחמה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשר עוף
שמן קנולה
נקניקייה
נקניק
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
מפזרים את הבשר עם 1 כף של תיבול cajun ו 1 כף תיבול מושחר כפי שהוא מבשל.
מרכיבים שתצטרך
שחור תבלין
תיבול Cajun
בשר
4
הסר את הנקניק והעוף מהמחבת, ולהניח בצד. מבשלים את הבצל, הסלרי, ופלפל ירוק בשמן החם עד הבצל הפך שקוף, על 5 דקות, מפזרים עם 1 יותר כף תיבול Cajun ו 1 כף תיבול מושחר.
מרכיבים שתצטרך
שחור תבלין
פלפל ירוק
תיבול Cajun
עוף שלם
נקניק
סלרי
בצל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
הסר את הירקות עם כפית מחוררת, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ירק
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
6
הפוך רביכה עם השמן שנשאר במחבת על ידי מפזרים אותו עם הקמח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
לטאטא את הקמח והשמן יחד, ולבשל על אש נמוכה, לטאטא כל הזמן, עד התערובת היא צבע חום בהיר. זה יכול לקחת עד 15 דקות; לצפות בזהירות כך roux לא לשרוף. לאט לאט לטאטא במרק העוף, על 1/2 כוס בכל פעם, כדי להפוך את רוטב דק, חלק. מביאים את הרוטב לרתיחה, מערבבים את הנקניק המבושל, העוף והירקות, ומבשלים עד שהתעבה מעט, כ -20 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף
ירק
עוף שלם
נקניק
קמח לכל מטרה
רוטב
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציף
8
מערבבים את האורז לתערובת הרוטב, ומבשלים עד שהאורז כמעט רך, כ -15 דקות; מערבבים את השרימפס ומבשלים עד שהם אטומים וורודים, 5 עד 10 דקות. עונת המילוי עם פלפל שחור ופלפל קאיין; להסיר את המילוי מהחום.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאיין
פלפל שחור
שרימפס
רוטב
אורז
9
להתאים קרום עוגה לתוך צלחת עוגה 1 9 אינץ'; קרום מברשת עם ביצה מוכה, לתקוע חורים בכל רחבי הקרום עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגה
קרום
ביצה
ציוד שתשתמש בו
טופס פאי
10
אופים בתנור שחומם מראש במשך 3 דקות. ממלאים את הקרום parbaked עם מילוי jambalaya, העליון עם הקרום השני, וצביטה ו crimp את הקצוות של הקרום יחד עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
קרום
ציוד שתשתמש בו
תנור
11
מברשת את הקרום עם ביצה מוכה יותר, לחתוך כמה חריצי קיטור לתוך החלק העליון של הקרום.
מרכיבים שתצטרך
קרום
ביצה
12
אופים בתנור שחומם מראש עד הקצוות הקרום מתחילים חום, 10 עד 15 דקות. קו הקצוות של הקרום עם לסכל, ואופים עד הקרום כולו הוא חום זהוב, על 5 דקות יותר.
אלברינו, יין רוזה וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לקייג ' ון. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא אטלנטיס אלברינו. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.