קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות10
ציון בריאות13
מגזין

Jambalaya של סינדי Cajun Pot Pie

Jambalaya של סינדי Cajun Pot Pie
מתכון לאוהדים של מזון קריאולי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 48%. נסו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מחממים שמן קנולה בסיר גדול, ומבשלים את נקניק הנקניק ואת בשר העוף על חום בינוני עד הנקניק יש השחמה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשר עוףבשר עוף
שמן קנולהשמן קנולה
נקניקייהנקניקייה
נקניקנקניק
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מפזרים את הבשר עם 1 כף של תיבול cajun ו 1 כף תיבול מושחר כפי שהוא מבשל.
מרכיבים שתצטרך
שחור תבליןשחור תבלין
תיבול Cajunתיבול Cajun
בשרבשר
4
הסר את הנקניק והעוף מהמחבת, ולהניח בצד. מבשלים את הבצל, הסלרי, ופלפל ירוק בשמן החם עד הבצל הפך שקוף, על 5 דקות, מפזרים עם 1 יותר כף תיבול Cajun ו 1 כף תיבול מושחר.
מרכיבים שתצטרך
שחור תבליןשחור תבלין
פלפל ירוקפלפל ירוק
תיבול Cajunתיבול Cajun
עוף שלםעוף שלם
נקניקנקניק
סלריסלרי
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
הסר את הירקות עם כפית מחוררת, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
6
הפוך רביכה עם השמן שנשאר במחבת על ידי מפזרים אותו עם הקמח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
לטאטא את הקמח והשמן יחד, ולבשל על אש נמוכה, לטאטא כל הזמן, עד התערובת היא צבע חום בהיר. זה יכול לקחת עד 15 דקות; לצפות בזהירות כך roux לא לשרוף. לאט לאט לטאטא במרק העוף, על 1/2 כוס בכל פעם, כדי להפוך את רוטב דק, חלק. מביאים את הרוטב לרתיחה, מערבבים את הנקניק המבושל, העוף והירקות, ומבשלים עד שהתעבה מעט, כ -20 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוףמרק עוף
ירקירק
עוף שלםעוף שלם
נקניקנקניק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
רוטברוטב
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
8
מערבבים את האורז לתערובת הרוטב, ומבשלים עד שהאורז כמעט רך, כ -15 דקות; מערבבים את השרימפס ומבשלים עד שהם אטומים וורודים, 5 עד 10 דקות. עונת המילוי עם פלפל שחור ופלפל קאיין; להסיר את המילוי מהחום.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאייןפלפל קאיין
פלפל שחורפלפל שחור
שרימפסשרימפס
רוטברוטב
אורזאורז
9
להתאים קרום עוגה לתוך צלחת עוגה 1 9 אינץ'; קרום מברשת עם ביצה מוכה, לתקוע חורים בכל רחבי הקרום עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
קרוםקרום
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
טופס פאיטופס פאי
10
אופים בתנור שחומם מראש במשך 3 דקות. ממלאים את הקרום parbaked עם מילוי jambalaya, העליון עם הקרום השני, וצביטה ו crimp את הקצוות של הקרום יחד עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
מברשת את הקרום עם ביצה מוכה יותר, לחתוך כמה חריצי קיטור לתוך החלק העליון של הקרום.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ביצהביצה
12
אופים בתנור שחומם מראש עד הקצוות הקרום מתחילים חום, 10 עד 15 דקות. קו הקצוות של הקרום עם לסכל, ואופים עד הקרום כולו הוא חום זהוב, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום