עוגיות חמוציות תוצרת בית
עוגיות חמוציות תוצרת בית עשויות להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 113 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. והוא יספק כ 24 מנות. גשו לסופר וקנו סוכר חום, מיץ תפוזים, פטל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגיות תאנים תוצרת בית, עוגיות תאנים תוצרת בית, ו עוגיות תאנים תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לטאטא יחד קמח, סודה לשתיה, מלח, וקינמון ולאחר מכן להפריש. בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, שמנת יחד חמאה עם הסוכרים, דבש, 2 כפיות וניל, ו 1 כפית גרידה כתומה במהירות בינונית, גירוד הקערה לפי הצורך, עד התערובת היא קלה ורכה, 3 עד 5 דקות. הפוך את המיקסר לנמוך והוסף את חלמוני הביצה אחד בכל פעם, מגרד את הצדדים ומערבבים ביסודיות עם כל תוספת.
מוסיפים את מערבל הקמח, ערבוב עד רק בשילוב ואז להוסיף 2 כפות מיץ תפוזים, שוב ערבוב עד רק בשילוב.
לפרוס גיליון גדול של פלסטיק לעטוף באמצעות מרית גומי להעביר את הבצק למרכז לעטוף פלסטיק. מקפלים כדי לכסות את הבצק ואז לשטח לתוך לעטוף דיסק גדול עם פלסטיק נוסף ומקררים במשך ארבע שעות או לילה.
בקערה של מעבד מזון להוסיף את חמוציות, פטל, הנותרים 2 כפות מיץ תפוזים, הנותרים 1/2 כפית תמצית וניל. תהליך עד שיש לך משחה חלקה.
הזז את מתלה התנור למרכז וחמם מראש את התנור ל 325 ° F. קו גיליון עוגיות עם נייר קלף או מחצלת סיליקון.
בנדיבות קמח משטח עבודה גדול ואז לפתוח את הבצק. אבק את החלק העליון של הבצק לפני מגלגל אותו לבערך 1/4" עובי. הבצק יהיה דביק אז אל תתביישו להרים ולהזיז את הבצק מחדש הן את משטח העבודה והן את הבצק עצמו כדי לוודא שהוא לא נדבק.
השתמש בסכין חדה כדי לחתוך את הבצק לרצועות ארוכות 6 אינץ 'כי הם כ 3 1/2 אינץ' רחב. בזהירות כפית רחב 1 אינץ 'ו 1/4 אינץ' קו גבוה של מילוי מרכז כל רצועה, לאורכו. בזהירות להרים את אחד הצדדים של הבצק ולהביא אותו למרכז ואז לחזור על הצד השני של הבצק, כך הבצק חופף כדי ליצור בר. הפוך את הסרגל עבור צד התפר הוא למטה ואז לחתוך 1 עוגיות אינץ ' ולהעביר גיליון עוגיות מוכן.
אופים עד צמרות העוגיות הן המשרד ואת העוגיות עצמם הם חום זהוב בהיר, 12 עד 14 דקות.
העברה מתלה תיל כדי להתקרר במשך 5 דקות, ולאחר מכן, בעוד העוגיות עדיין חמות, להעביר תיק רוכסן-מנעול גדול חותם. התיק יעזור קיטור העוגיות מעט לתת להם מרקם cakey החתימה שלהם. לאחסן שאריות במיכל אטום עד 1 שבוע.