עוגיות טרנטולה
עוגיות טרנטולה עשויות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 25 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 405 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ביצה, תמצית vanillan, שבבי שוקולד חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגיות טרנטולה, טאקו טרנטולה, ו עוגיות שוקולד צ'יפס ממולאות טריפל M&M, עוגיות טופי & עוגיות חמאת בוטנים גביע (מתכונים דומים).
הוראות
בקערת ערבוב בינונית, לשלב את הקמח, אבקת אפייה, מלח, וסודה לאפייה. תניח בצד.
בקערת ערבוב גדולה, להכות יחד את החמאה, סוכר חום, וסוכר מגורען עד אור ורך.
מוסיפים את הביצה והוניל ומכים עד מעורבב היטב.
בהדרגה להוסיף את תערובת הקמח ואבקת קקאו. מקציפים כדי ליצור בצק חלק.
מגלגלים כדור בצק בגודל כף, ומניחים אותו על תבנית אפייה. לסדר שמונה בייגלה מקלות סביב הכדור כמו חישורים על גלגל. לחץ על קצות המקלות בייגלה בחוזקה לתוך כדור הבצק. המשך עם שאר הבייגלה והבצק.
אופים עד עוגיות להתחיל חום בקצוות, על 7-10 דקות.
הרם את העוגיות מתוך דפי האפייה עם מרית, ומניח על מדפי קירור חוט.
מניחים את המדפים על גיליונות נייר אלומיניום או נייר שעווה.
בדוד כפול (או מיקרוגל), להמיס את שבבי שוקולד עם שמן צמחי.
יוצקים את השוקולד המומס על כל עוגייה. מעיל עם פצפוצי שוקולד. לחץ בשתי עיני ממתק אדומות על החלק הקדמי של הראש. Eeek!
Published by Hyperion / Melcher Media, Reprinted with permission from Melcher Media