עוגיות יוגורט קוקוס
גשו לסופר וקנו יוגורט קוקוס, אבקת קקאו טבעית, תוספת שוקולד צ'יפס ¼ כוס, ועוד מספר מצרכים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכונים דומים: בראוניס יוגורט Fudgy, עוגיות יוגורט שוקולד מריר, ו בראוניז מוס יוגורט שוקולד.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. קו 8 מחבת מתכת מרובעת אינץ עם רדיד לרסס עם בישול spray.In קערה קטנה ובטוחה למיקרוגל, משלבת 1/2 כוס שוקולד צ ' יפס ושמן קוקוס מומס. מיקרוגל ב 50% כוח, ערבוב כל 30 שניות, עד שוקולד נמס וחלק. מערבבים את אבקת הקקאו ומניחים בצד להתקרר slightly.In קערה בגודל בינוני ערבוב, בעדינות לטאטא יחד את הביצה, ביצה לבן, מלח, סוכר חום, יוגורט קוקוס וניל – לא overbeat, רק לטאטא מספיק כדי להתמזג.
לטאטא בתערובת שמן שוקולד / קוקוס מומס.
מערבבים את קמח המאפה (ודא שהוא שוקל 2 אונקיות) עם סודה לשתיה בכוס נפרדת, ולאחר מכן מוסיפים את הבלילה ומערבבים רק עד מעורב. מערבבים בשוקולד צ ' יפס 1/4 כוס הנותרים.
יוצקים לתוך המחבת ומפזרים פקאנים.
אופים על המדף המרכזי במשך 18 דקות או עד בראוניז להופיע להגדיר אבל לא יבש מדי-חשוב לא overbake. מפרט מוכנס צריך לצאת עם בראוני קטן על זה (אם כי כנראה לא הבלילה רטובה!).
בואו מגניב במשך כ 30 דקות על מדף, ואז להירגע במשך כ 2 שעות. הרם מהמחבת וחתוך לריבועים. חזור לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.