קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 52 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

עוגיות כריך בראוניז שוקולד עם גנאש שוקולד לבן ושמורות תות

עוגיות כריך בראוניז שוקולד עם גנאש שוקולד לבן ושמורות תות
המתכון עוגיות כריך בראוניז שוקולד עם גנאש שוקולד לבן ושמורות תות יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 3 שעות ו 52 דקות. לקינוח הזה יש 467 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. גשו לסופר וקנו שימורי תות, גרידת לימון, שוקולד, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. יום האם יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 24%. הציון הזה לא כל כך סופר. נסו עוגיות כריך שוקולד במילוי גנאש לבן, עוגיות כריך בראוניז שוקולד במילוי תות, ו וידוי #109: אני קונה יותר מדי שוקולד ... עוגת תות שדה עם גנאש שוקולד לבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: מקלות סוכרייה על מקל, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מקלות סוכריהמקלות סוכריה
3
לעוגיות: חממו את התנור ל 375 מעלות פ.קו 2 ניירות אפייה גדולים עם מסגרת בנייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מקציפים את הקמח, אבקת האפייה והמלח בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מערבבים את 2 כוסות השוקולד צ ' יפס והחמאה בקערה בינונית מעל סיר מים רותחים בקושי עד שתערובת השוקולד נמסה וחלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מוציאים את הקערה ומניחים בצד. התערובת עשויה להיות עבה.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
שלב את הביצים, הסוכר והווניל בקערה גדולה. מקציפים את תערובת הביצים בעזרת תערובת חשמלית, עד שהיא בהירה ואוורירית, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
מוסיפים את תערובת השוקולד המומס ומקציפים עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
9
מוסיפים את תערובת הקמח ומקציפים עד להטמעה. מערבבים את יתרת 1 כוס השוקולד צ ' יפס לבלילה. אם הבלילה רכה מאוד, מצננים במשך 15 עד 20 דקות כדי לאפשר לבלילה להתייצב מעט. את הבלילה ניתן להכין 1 יום קדימה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
10
תן את הבלילה לעמוד בטמפרטורת החדר לפחות 1 שעה לפני שתמשיך.
11
בעזרת כדור עוגיות קטן, זרוק את הבלילה בכפות מעוגלות על גבי ניירות האפייה, ומרווח בין 1 1/2 ל -2 אינץ ' זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
12
אופים את העוגיות עד שהן מעט יציבות למגע ומתפצחות בכל החלקים אך עדיין רכות במרכז, 12 עד 15 דקות. מצננים את העוגיות על הסדינים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
לגנאש השוקולד הלבן: הביאו את השמנת להתבשל על אש בינונית בסיר קטן וכבד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבןשוקולד לבן
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
14
מסירים את התבנית מהאש ומוסיפים את השוקולד צ ' יפס הלבן. מערבבים עד להמסה וחלקה. מצננים את הגנאש עד שהוא יציב מספיק למריחה, 1 עד 2 שעות. גנאש יכול להיות מוכן 1 יום קדימה. מכסים ושומרים צוננים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפס לבןשוקולד צ ' יפס לבן
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
15
תן גנאש לעמוד בטמפרטורת החדר 2 שעות כדי לרכך מעט לפני השימוש.
1
מערבבים את השימורים וגרידת הלימון בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
משמרמשמר
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מורחים כ -1 כפית גנאש על הצד השטוח של כל עוגיה עד 1/4 אינץ ' מהקצה. כפית 1/2 עד 1 כפית תות משמר בצד הגנאש של מחצית מהעוגיות.
מרכיבים שתצטרך
שימורי תותשימורי תות
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
3
מניחים מעל את העוגיות שנותרו, בצד הגנאש כלפי מטה, ליצירת עוגיות סנדוויץ'. מצננים עד שהגנאש יציב, 15 עד 20 דקות. הכנס מקלות סוכרייה על מקל למילוי הגנאש, אם תרצה בכך
מרכיבים שתצטרך
סוכריות חנוניםסוכריות חנונים
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
מקלות סוכריהמקלות סוכריה
1
מניחים את השוקולד הלבן בקערה קטנה מעל סיר מים רותחים בקושי. מערבבים מדי פעם עד שהשוקולד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבןשוקולד לבן
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מזלפים את השוקולד המומס מעל צד אחד של כל עוגיית כריך, בעזרת מזלג. מצננים עד שהשוקולד התייצב, כ -10 דקות. טפטוף יכול להיות מוכן 1 יום קדימה. אחסן אטום במקרר.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים