עוגיות כריך לב לינזר 2
עוגיות כריך לב לינזר 2 נטול גלוטן,, ידידותי לפודמפה וצמחוני קינוח. והוא מתאים להגשה ל 24 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 192 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. אם יש לכם אגוז מוסקט טחון, שקדים פרוסים, קינמון טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 13 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 8%. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין לתקן). נסו עוגיות לב לינזר, מתכון עוגיות לב לינזר, ו עוגיות לב פטל לינזר עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: 2 חותכי עוגיות בצורת לב (או עגולים), אחד בערך 1 1/2 אינץ ' ואחד בערך 3/4 אינץ
לבלילת העוגיות: בקערת מערבל חשמלי מקציפים את החמאה לתערובת אחידה.
מוסיפים את הסוכר וממשיכים לערבב עד שהתערובת הופכת בהירה ואוורירית, 5 עד 8 דקות.
בקערה אחרת מערבבים ומערבבים את הקמח, השקדים, הקינמון ואגוז המוסקט.
מערבבים ומגלגלים את העוגיות: מכיוון שבבצק זה יש כמות טובה של חמאה, הוא זקוק לזמן מנוחה וצריך לגלגל אותו די מהר.
הניחו 3 חתיכות גדולות של נייר שעווה בשכבה אחת על משטח ישר.
מפזרים כל אחד עם ציפוי קל של קמח.
מוציאים את הקערה מהמיקסר ובעזרת מרית גומי מערבבים את תערובת הקמח עם החמאה. כאשר החומרים משולבים במלואם, הניחו שליש מהבלילה על כל אחת מחתיכות נייר השעווה. מצפים בשכבה קלה נוספת של קמח ומעליהם פיסת נייר שעווה נוספת באותו אורך להכנת 3 כריכי "בצק"."לחץ את נייר השעווה וכריכי הבצק כלפי מטה בידיים עד שהבצק דק למדי. זה יחסוך הרבה זמן על גלגול מאוחר יותר.
מכניסים 2 מהם למקרר ועובדים איתם אחד בכל פעם.
מגלגלים את האצווה הראשונה לצורה מסודרת ככל האפשר. מה שחשוב ביותר הוא הימנעות קמטים או סדקים מקבל את זה בערך 1/8 אינץ ' עובי. כאשר הראשון מגולגל, מקררים אותו וחוזרים על אותו תהליך עבור השני
תן להם להתקרר לפחות 10 דקות.
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
הוציאו את הסדין המגולגל הראשון מהמקרר וחתכו כמה שיותר לבבות (או סיבובים) בגודל 1 1/2 אינץ'. שמרו את השאריות במקרר. מסדרים את הלבבות בצורה מסודרת בשכבה אחת על תבנית עם נייר אפייה משומן. חזור על הפעולה עם 2 הגיליונות האחרים, ושמור שאריות.
חותכים לב, עם החותך הקטן יותר, ממרכז מחצית מכל העוגיות.
מגלגלים את השאריות בין 2 מחתיכות נייר השעווה וחותכים לבבות נוספים, אם רוצים.
אופים את העוגיות עד שהן שחומות קלות, 12 עד 15 דקות.
הוציאו את המגשים מהתנור והניחו להם להתקרר מעט על המגש מספר דקות לפני העברתם בעדינות למשטח ישר.
מניחים את ריבת הפטל בסיר קטן ומביאים לרתיחה קלה.
מסירים מהאש להתקרר גם מעט. כף 1/4 עד 1/2 כפית ריבת פטל על כל תחתית והניח לב עליון על כל אחת מהן. אבק באבקת סוכר אם תרצה.