קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות36
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגיות לחם סודה אירית

עוגיות לחם סודה אירית
אם אתה רוצה להוסיף עוד לקטו אובו צמחוני מתכונים לקופסת המתכונים שלך, עוגיות לחם סודה אירית עשויות להיות מתכון שכדאי לנסות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מכין 36 מנות עם 73 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן כל אחד. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. מתכון זה מכלמתכונים יש 143 אוהדים. זה עובד היטב כמו קינוח זול מאוד עבור יום פטריק הקדוש. אם יש לכם מלח, קמח, ביצה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 11%. ציון זה הוא רע למדי. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם וידוי חלק אירי וחלק מטורף ... לחם סודה חיטה אירי, לחם סודה אירי, ו לחם סודה אירי.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
שלב מרכיבים יבשים בקערת ערבוב. בעזרת בלנדר מאפה חותכים פנימה חמאה עד שהתערובת דומה לארוחה גסה. מערבבים דומדמניות.
מרכיבים שתצטרך
דומדמניותדומדמניות
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
בלנדרבלנדר
3
מערבבים פנימה ביצה טרופה.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
4
יוצקים חלב ומערבבים עם מזלג כדי להפוך בצק רך (ייתכן שיהיה צורך קצת יותר חלב).
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
חלבחלב
5
על משטח מקומח מעצבים בצק לכדור ולשים קלות 5 או 6 פעמים.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
6
מרדדים בצק לעובי 1/4 אינץ 'וחותכים לריבועים ומשולשים בעזרת סכין (בקוטר של כ -2 אינץ').
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
7
אופים 12 עד 14 דקות או עד להשחמה קלה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.

קרם שרי, מדיירה ופרוסקו הם הבחירות המובילות שלי לעוגיות. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "