עוגיות מולסה
עוגיות מולסה עשויות להיות רק הקינוח שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 122 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. מתאים ל-30 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, קינמון טחון, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו 10 ימים של עוגיות: עוגיות לעיסה, עוגיות מולסה, ו עוגיות מולסה (מתכונים דומים).
הוראות
לנפות את הקמח, סודה לשתיה, מלח, קינמון, ציפורן, ו allspice לקערה גדולה.
שים את החמאה, סוכר חום כהה, ו granulatedsugar בקערה של מערבל לעמוד ולחלום אותם יחד על אור speeduntil בינוני-גבוה ורך, על 3 דקות.
מוסיפים את ה-theegg ואת ה-vanilla ו-beat כדי לשלב.
מוסיף את המולסה והכה עד בשילוב.
עבודה בשלוש קבוצות, בהדרגה להוסיף את המרכיבים אודרי רטוב, ערבוב על מהירות נמוכה כדי לשלב בין תוספות. Turnthe הבצק החוצה על גיליון פלסטיק לעטוף;בחוזקה לעטוף, צמרמורת במשך 30 דקות עד לילה.
כאשר מוכן לאפות את העוגיות, למקם arack במרכז התנור ולחמם את התנור ל 325°f. קו 2 גליונות עוגיות עם נייר קלף.
לגרוף את כדורי 2 אינץ ' של בצק לגלגל אותםבסוכר מגורען מעיל; מקום על bakingsheets לפחות 2 עד 3 סנטימטרים זה מזה. תלחץ בעדינות עם האצבעות כדי להשתטח.
אופים במשך 10 עד 12 דקות, רוטטים את יריעות העוגיות באמצע האפייה.
להעביר את העוגיות מדפים להתקרר; serveright משם או לשמור על מיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 3 ימים.
Reprinted with permission from Family Celebrations with the Cake Boss by Buddy Valastro, © 2013 Atria Books, a division of Simon & Schuster, Inc.