עוגיות נגד שפעת
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגיות נגד שפעת, מניה עוף לוחם שפעת, ו מרק אטריות עוף לוחם שפעת (מתכונים דומים).
הוראות
קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם נייר קלף.
לטאטא את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, קינמון, אגוז מוסקט, ציפורן ומלח בקערה בינונית.
הכה את החמאה וסוכר חום בקערה גדולה עם מיקסר במהירות בינונית עד אור ורך, 3 דקות. לנצח את הביצים אחד בכל פעם, שילוב מלא כל לפני הוספת הבא.
מוסיפים את המולסה, יוגורט, ג ' ינג ' ר וגלידת לימון ומכים עד חלקה, גירוד הצדדים של הקערה לפי הצורך. הפחת את מהירות המיקסר לנמוך והכה בתערובת הקמח כדי להפוך את הבלילה דביק (לא overmix). מקפלים את שיבולת השועל וחצי של הצימוקים, חמוציות ואגוזים.
מערבבים את הפירות היבשים הנותרים ואגוזים בקערה קטנה ומניחים בצד.
זרוק כף גדושה של הבלילה על גיליונות אפייה מוכן. למעלה כל אחד עם חלק מתערובת פירות יבשים-ואגוזים שמורות וצינה במשך 30 דקות. בינתיים, מחממים את התנור ל 375 מעלות.
אופים את העוגיות עד הזהב כהה אבל עדיין רך, 10 עד 12 דקות; מגניב על מתלה. לאחסן במיכל אטום עד 1 שבוע.