הכה את החמאה וסוכר חום בקערה גדולה עם מיקסר במהירות בינונית עד אור ורך, 3 דקות. לנצח את הביצים אחד בכל פעם, שילוב מלא כל לפני הוספת הבא.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
חמאה
ביצה
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
4
מוסיפים את המולסה, יוגורט, ג ' ינג ' ר וגלידת לימון ומכים עד חלקה, גירוד הצדדים של הקערה לפי הצורך. הפחת את מהירות המיקסר לנמוך והכה בתערובת הקמח כדי להפוך את הבלילה דביק (לא overmix). מקפלים את שיבולת השועל וחצי של הצימוקים, חמוציות ואגוזים.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות
גרידת לימון
מולסה
צימוקים
אגוזי מלך
ג ' ינג ' ר
יוגורט
קמח לכל מטרה
שיבולת שועל
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
5
מערבבים את הפירות היבשים הנותרים ואגוזים בקערה קטנה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פירות יבשים
אגוזים
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
זרוק כף גדושה של הבלילה על גיליונות אפייה מוכן. למעלה כל אחד עם חלק מתערובת פירות יבשים-ואגוזים שמורות וצינה במשך 30 דקות. בינתיים, מחממים את התנור ל 375 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
פירות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
7
אופים את העוגיות עד הזהב כהה אבל עדיין רך, 10 עד 12 דקות; מגניב על מתלה. לאחסן במיכל אטום עד 1 שבוע.