קושימומחה
מוכן ב1 ש, 12 דק.
מנות30
ציון בריאות1
מגזין

עוגיות נגד שפעת

עוגיות נגד שפעת
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגיות נגד שפעת, מניה עוף לוחם שפעת, ו מרק אטריות עוף לוחם שפעת (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו 2 גיליונות אפייה גדולים עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
2
לטאטא את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, קינמון, אגוז מוסקט, ציפורן ומלח בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קינמוןקינמון
ציפורןציפורן
מוסקטמוסקט
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
הכה את החמאה וסוכר חום בקערה גדולה עם מיקסר במהירות בינונית עד אור ורך, 3 דקות. לנצח את הביצים אחד בכל פעם, שילוב מלא כל לפני הוספת הבא.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
חמאהחמאה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
4
מוסיפים את המולסה, יוגורט, ג ' ינג ' ר וגלידת לימון ומכים עד חלקה, גירוד הצדדים של הקערה לפי הצורך. הפחת את מהירות המיקסר לנמוך והכה בתערובת הקמח כדי להפוך את הבלילה דביק (לא overmix). מקפלים את שיבולת השועל וחצי של הצימוקים, חמוציות ואגוזים.
מרכיבים שתצטרך
חמוציותחמוציות
גרידת לימוןגרידת לימון
מולסהמולסה
צימוקיםצימוקים
אגוזי מלךאגוזי מלך
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
יוגורטיוגורט
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
שיבולת שועלשיבולת שועל
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
5
מערבבים את הפירות היבשים הנותרים ואגוזים בקערה קטנה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פירות יבשיםפירות יבשים
אגוזיםאגוזים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
זרוק כף גדושה של הבלילה על גיליונות אפייה מוכן. למעלה כל אחד עם חלק מתערובת פירות יבשים-ואגוזים שמורות וצינה במשך 30 דקות. בינתיים, מחממים את התנור ל 375 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
פירותפירות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
7
אופים את העוגיות עד הזהב כהה אבל עדיין רך, 10 עד 12 דקות; מגניב על מתלה. לאחסן במיכל אטום עד 1 שבוע.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
צילום: מרקו מצינגר