עוגיות נשכחות II
אם יש לך סוכר, מלח, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה בערך 5 שעות ו-50 דקות. . עם כפית ציון של 10% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו עוגיות נשכחות, עוגיות נשכחות, ו עוגיות נשכחות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גליונות עוגיות עם נייר קלף או רדיד אלומיניום.
בקערת ערבוב זכוכית או מתכת גדולה, להכות חלבונים ביצה ומלח עד קצף. בהדרגה להוסיף סוכר, ממשיך להכות עד הלבנים יוצרים פסגות נוקשות. מקפלים פנימה את הוניל ושוקולד צ ' יפס.
הוסף בוטנים אם תרצה. כף על מצעי העוגיות מוכן.
מניחים את העוגיות לתנור שחומם מראש, סוגרים את הדלת ומכבים את התנור מיד.
בואו עוגיות לשבת בתנור כבוי במשך 5 עד 6 שעות או לילה.