עוגיות סוכר לחג
צריך קינוח צמחוני? עוגיות סוכר לחג יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 151 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. זמן הכנת המתכון כ 32 דקות. לך לחנות ותביא מלח, תמצית ונילן, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגיות סוכר לחג, עוגיות סוכר לחג, ו עוגיות סוכר לחג (מתכונים דומים).
הוראות
קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף ומניחים בצד.
מקציפים יחד קמחים, מלח וסודה לשתייה בקערה בינונית.
מקציפים חמאה וסוכרים יחד בקערה בינונית נפרדת עם מערבל חשמלי עד אור ורך. לגרד את הצדדים ואת התחתית של הקערה. להוסיף ביצה לבן תמציות; לנצח עד רק בשילוב. מוסיפים תערובת קמח; מערבבים עד incorporated. מכסים את הקערה בניילון נצמד, ומקררים לפחות 4 שעות.
אבק משטח עבודה עם קמח. להפוך את הבצק הצונן ישירות על משטח העבודה.
מגלגלים בצק לעובי 1/4 אינץ'. השתמש חותכי עוגיות לחתוך צורות בבצק, ולהעביר אותם בעדינות לסדינים אפייה. (אתה יכול לשחזר את השאריות, רק כדי להיות בטוח להירגע בין.)
אופים עוגיות במשך 12 דקות או עד סט אבל לא השחמה.
הסר עוגיות מהתנור, וקריר במשך 5 דקות.
העברת עוגיות מתלה תיל כדי להתקרר לחלוטין.
לטאטא יחד סוכר, חלבונים ביצה, ומיץ לימון בקערה גדולה עד חלקה לחלוטין. (אם הדובדבן דק מדי, להוסיף קצת יותר סוכר. אם זה עבה מדי, להוסיף עוד כמה טיפות של מיץ לימון.)
העברת הדובדבן שקית מאפה (או שקית פלסטיק resealable עם חור קטן לחתוך לתוך אחת הפינות התחתונות). ראשית, מתאר את העוגיה עם הדובדבן, ולאחר מכן למלא אותו, אם תרצה.
בואו הדובדבן להקשיח לפני ההגשה. עוגיות ניתן לשמור במיכל אטום עד 3 ימים.