קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות סוכר לחג המולד

עוגיות סוכר לחג המולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות סוכר חג המולד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 124 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. והוא יספק כ 24 מנות. אם יש לך חמאה, ביצה, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. נסו עוגיות חג המולד (עוגיות סוכר) עם הדובדבן המלכותי, עוגיות סוכר לחג המולד, ו עוגיות סוכר לחג המולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא יחד את הקמח הנמדד,אבקת אפייה, ומלח בקערה בינונית לאוורר ולשבור את כל גושים; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מניחים את החמאה בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט ומערבבים על מהירות בינונית עד שמנת, על 1 דקה. עם המיקסר פועל, בהדרגה להוסיף את הסוכר ומערבבים עד החמאה היא קלה יותר בצבע, על 1 דקה בסך הכל. עצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה ואת המשוט עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
לטאטא יחד את הביצה ווניל בקערה קטנה. להחזיר את המיקסר למהירות בינונית, להוסיף את תערובת הביצה, ומערבבים עד incorporated, על 30 שניות. עצור את המיקסר לגרד את הצדדים של הקערה ואת המשוט. הפעל את המיקסר למהירות נמוכה, בהדרגה להוסיף את תערובת הקמח השמורה, ומערבבים עד רק incorporated, על 1 סך דקה.לגרד את הבצק החוצה על פיסת פלסטיק לעטוף וללטף אותו לדיסק בעובי 1 אינץ'. לעטוף בחוזקה ומקרר עד המשרד מספיק כדי להתגלגל, לפחות 2 שעות או עד 3 ימים.כאשר אתה מוכן לאפות את העוגיות, לחמם את התנור ל 191° ולסדר את המדפים לחלק את התנור לשלישים. קו 2 דפי אפייה עם נייר קלף; להפריש.קמח משטח עבודה ומערוך. לפתוח את הבצק ולהניח את לעטוף פלסטיק בצד.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מניחים את דיסק הבצק על משטח העבודה ואבק קלות בשני הצדדים בקמח.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
5
מרדדים את הבצק לעובי 3/16 - עד 1/4 אינץ', לעתים קרובות לאבק את משטח העבודה באמצעות מרית קיזוז או שטוחה להחליק בעדינות מתחת ולשחרר את כל הבצק שנדבק לדלפק.לעשות מסירה אחת אחרונה מתחת לבצק עם המרית, ולאחר מכן להשתמש חותכי העוגיות הרצויים לחתוך את העוגיות (אין צורך קמח חותכני העוגיות).
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות בטעם אבטיחסוכריות בטעם אבטיח
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
הסר את שאריות הבצק מסביב לעוגיות והנח אותם בצד. באמצעות מרית שטוחה, להעביר את העוגיות אל דפי אפייה מוכן, משאיר לפחות 1/2 אינץ ' של מקום ביניהם. טופס את השאריות לתוך דיסק שטוח, לעטוף אותו פלסטיק שמורות, להכניס למקרר.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
מניחים את שני הסדינים בתנור ואופים במשך 5 דקות. סובב את דפי האפייה מלפנים לאחור ומלמעלה לתחתית ואופה עד הקצוות של העוגיות רק מתחילים חום, על 5 עד 6 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
הסר את סדיני האפייה מהתנור ותן לעוגיות לשבת על הסדינים למשך כ 1 דקה. באמצעות מרית שטוחה, להסיר את העוגיות מתלה חוט ולתת להם להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
תן לסדינים האפייה להתקרר, שומר על הקלף, ואז חוזר על גלגול, חיתוך ואפייה של שאריות הבצק. לקשט לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ