עוגיות סוכר ליל כל הקדושים
זה מושלם עבור ליל כל הקדושים. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, תמצית ונילן, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ליל כל הקדושים לגזור עוגיות סוכר, עוגיות סוכר ליל כל הקדושים, ו עוגיות סוכר גדולות מליל כל הקדושים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350ºF.In קערה גדולה ערבוב באמצעות מערבל חשמלי יד, לנצח את קיצור וסוכר עד שמנת.
מוסיפים ביצה, סירופ ווניל; מכים היטב. ביד, בהדרגה להוסיף תערובת קמח עד מעורבב.צורה בצק לכדורים לגלגל בסוכר או להשאיר רגיל אם באמצעות ציפוי. לקבלת עוגיות להחמיא, לחץ על הבצק למטה. עבור סיבובי שומן, לשמור את בצק העוגיות בכדורים.
אופים במשך 8-10 דקות, בהתאם לגודל ועובי של כדורי בצק. תיזהר לא לאפות יותר מדי. מגניב 2 דקות, ולאחר מכן להסיר מגיליונות עוגיות כדי cool.To הפוך את הזיגוג, הכה את הסוכר והחמאה יחד עם מיקסר חשמלי.
מוסיפים חלב לפי הצורך (החל מ 1/2 כפות ועובדים) וממשיכים להכות עד שמנת. מקציפים את הוניל.