עוגיות סוכר לימון עם הסוכר הצבעוני של סנדי
עוגיות סוכר לימון עם הסוכר הצבעוני של סנדי עשויות להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון צמחוני זה משרת 24 . מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 1 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 166 קלוריות. 35 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם חמאה, קמח, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זה יהיה להיט שלך חג המולד אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 10%. מתכונים דומים: עוגיות סוכר לימון ללא גלוטן בריאות (ללא סוכר ושומן דל), עוגיות סוכר ללא סוכר מזוקק מחיטה מלאה, ו יום עוגיות סוכר שמח-עוגיות סוכר אמיש.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
בקערה בינונית מקציפים במיקסר חשמלי את החמאה והסוכר במהירות בינונית-גבוהה עד שהם תפוחים, כ -3 דקות.
מוסיפים את גרידת הלימון והמיץ ומערבבים היטב. בקערה בינונית נפרדת, שלבו את הקמח, הסודה לשתיה והמלח. מוסיפים בהדרגה את תערובת הקמח לתערובת החמאה ומערבבים לשילוב. מעצבים ליומן ועוטפים בניילון נצמד כבד. מקררים עד המשרד, לפחות 2 שעות.
מחלקים את הסוכר בין 2 שקיות ניילון קטנות הניתנות לסגירה חוזרת.
הוסף 8 עד 10 טיפות של צבע 1 של צבעי מזון לכל שקית. לנער במרץ כדי להפיץ ולצבוע את הסוכר.
שים את הסוכר הצבעוני לתוך 2 צלחות נפרדות.
פורסים את היומן לסיבובים בעובי 1/2 אינץ'. טובלים את העוגיות בצד 1 לתוך הסוכר, מה שהופך 12 של כל צבע. מסדרים את העוגיות על ניירות אפייה, מרווחים באופן אחיד ואופים עד להשחמה קלה, בערך 12 עד 15 דקות.
מוציאים מהתנור, מניחים להתקרר מעט ואז מוציאים את העוגיות מהתבניות. מצננים לחלוטין על מדפי תיל לפני ההגשה.