עוגיות סוכר רכות ללא חלב (רול וחתך)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של לחם, אז תנו הזדמנות ל רך חלב ללא עוגיות סוכר (רול לחתוך). מתאים ל-3 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 16 גרם חלבון 52 גרם של שומן, וסך הכל 1831 קלוריות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 636 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו אבקת arrowroot / עמילן, סוכר מגורען, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו מאפין ספל קינמון ללא סוכר {חלב וגלוטן חינם}, עוגיות שוקולד צ'יפס רכות ולעיסה {ללא גלוטן וחלב}, ו עוגיות ללא הכל (חלבי, ללא גלוטן, ללא ביצים, ללא אגוז, & ללא סוכר) (מתכונים דומים).
הוראות
השתמש במערבל לעמוד שלך כדי קרם ביסודיות את המרגרינה וסוכר together.In קערה נפרדת, לנפות את הקמח, קמח דורה, arrowroot, מלח, ואבקת אפייה, ערבוב היטב לשלב.
להוסיף כמחצית מרכיבים יבשים אלה לתוך קערת ערבוב, עיבוד זה עד משולב באופן מלא.
יוצקים את הוניל, ואחריו 1/4 כוס חלב ותערובת הקמח הנותרת. המשך לערבב עד שהוא יוצר בצק חלק, הומוגני, מטפטף לאט בחלב לא חלבי נוסף במידת הצורך.טופס את הבצק לשני כדורים שווים, לשטח אותם קצת לתוך דיסקים חלקים, לעטוף בנפרד פלסטיק צמרמורת לפחות אחד 1 שעה לפני שתמשיך.לאחר הבצק היה זמן לנוח במקרר, להתחיל לחמם את התנור ל 350ºF.על משטח מקומח קל, מגלגלים דיסק אחד של בצק לעובי של 1/8 אינץ'.השתמש חותכי עוגיות של כל צורה שאתה רוצה לחתוך את העוגיות, אבל מנסה לשמור על כולם בערך באותו גודל, כך שהם אופים באופן שווה.
מעבירים את הצורות לסדינים אפייה מרופדים בסילפים או נייר קלף. לאסוף את השאריות, לגלגל מחדש את הבצק ולחזור לפי הצורך. עבודה עם דיסק אחד בלבד של בצק בכל פעם כדי לשמור את זה מגניב וקל לטפל; לאפשר את אצווה הראשונה לסיים את האפייה לפני מתגלגל החוצה הבא.
אופים במשך כ 8 עד 12 דקות, בהתאם לגודל של העוגיות שלך. לפקוח עין מקרוב עליהם ולא נותן להם להפוך לחומים. הקצוות צריכים להיות המשרד, צמרות כבר לא מבריק, והמרכזים רכים מעט נפוח כאשר הם נעשים.מגניב לחלוטין לפני לקשט ו/או אחסון במיכל אטום אוויר בטמפרטורת החדר.עבור הדובדבן המלכותי, פשוט לשלב את הסוכר של קונדיטור, קורנפלור, ווניל בקערה בינונית.
הוסף במים, כפית אחת בכל פעם, ערבוב ביסודיות לאחר כל תוספת, עד שהוא מגיע עקביות מסוגל צינור. הקפד לקחת את התהליך הזה לאט, כמו רק טיפה אחת יותר מדי נוזל יכול לעשות נוזל הדובדבן.לאפשר 24 שעות מלאות לציפוי להקשיח לחלוטין.