עוגיות עטלף שוקולד
עוגיות עטלף שוקולד הן אולי הקינוח שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 114 קלוריות. והוא יספק כ 48 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור ליל כל הקדושים. גשו לסופר וקנו שוקו, וניל, סוכריות קינמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגיות שוקולד צ'יפס ממולאות טריפל M&M, עוגיות טופי & עוגיות חמאת בוטנים גביע, עוגיות שוקולד צ'יפס אגוז מלא {עוגיות שוקולד צ' יפס האהובות עליי}, ו עוגיות אלביס:" חמאת בוטנים "בננה בייקון עוגיות שוקולד צ' יפס (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לנצח חמאה, סוכר מגורען, ביצה ווניל עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית, או לערבב עם כף. מערבבים בקמח, קקאו ומלח. מחלקים בצק לשניים. לשטח כל חלק לדיסק. לעטוף בניילון נצמד; לקרר 1 שעה.
מחממים תנור ל 191°. על משטח מקומח קלות, מגלגלים חלק אחד של בצק בכל פעם 1/8 אינץ ' עבה. (לשמור את הבצק שנותר במקרר עד מוכן לגלגל.)
חותכים עם 4 1/2x1 / 2 אינץ ' חותך עוגיות בצורת עטלף. (אם הבצק הופך דביק מדי לחתוך, לקרר 10 דקות לפני rerolling.)
מניחים 2 סוכריות קינמון אדומות על כל עוגייה לעיניים.
מפזרים גבישי סוכר. על גיליון עוגיות ungreased, מקם עוגיות על 1 אינץ ' זה מזה.
אופים 8 עד 10 דקות או עד הקצוות נקבעים. מגניב 1 דקה; להסיר גיליון עוגיות כדי מתלה קירור.