מרק Mussel של Innkeeper עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 41 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 1385 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך בזיליקום, בצל, סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. מתכונים דומים: מרק Mussel, מרק Mussel זהב, ו שרימפס ומרק צדפות.
הוראות
1
לשפשף מולים במים קרים ולמשוך את הזקנים; להשליך כל שריונם לא לסגור כאשר טפח. במחבת 8 עד 10 ליטר, לשלב מולים ויין; להביא לרתיחה מעל חום גבוה. מכסים ומבשלים מעל חום בינוני עד מולים פתוחים, 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מולים
קונכיות פסטה
מים
יין
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
יוצקים לתוך מסננת להגדיר בקערה גדולה כדי לאסוף מיצים.
מוסיפים בצל וסלרי; מערבבים לעתים קרובות עד הבצל הוא צולע, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סלרי
בצל
7
מוסיפים אבקת קארי ובזיליקום; מערבבים עד התבלינים להיות ריחני יותר, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קארי
תבלינים
באזיל!
8
יוצקים מיצי מולים מקערה למחבת.
מרכיבים שתצטרך
מולים
ציוד שתשתמש בו
קערה
מחבת
9
מוסיפים רוטב עגבניות, שמנת ותפוחי אדמה. הפעל חום גבוה; כאשר התערובת היא רותחים, לכסות, להפחית את החום לנמוך, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הטעמים מעורבבים היטב, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות
תפוח אדמה
קרם
10
בינתיים, להסיר מולים מן פגזים; להשליך פגזים.
מרכיבים שתצטרך
מולים
קונכיות פסטה
11
מוסיפים מולים למרק; מכסים ומבשלים רק עד מולים חמים, 3 עד 5 דקות.