תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שוקולד מקסיקנית. מתאים ל-28 מנות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 160 קלוריות. גשו לסופר וקנו סוכר, חלב, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. רק מעטים מאוד אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. . הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 13% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: עוגת שוקולד מקסיקנית, עוגת שוקולד מקסיקנית, ו עוגת שוקולד מקסיקנית.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח מחבת 12x18 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
2
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הקמח, קקאו, סוכר, סודה לשתיה וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
קינמון
אבקת קקאו
קמח לכל מטרה
סוכר
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מוסיפים את המרגרינה, שמן, מים, חלב חמוץ, ביצים ווניל, מערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מרגרינה
חלב חמוץ
וניל
מים
ביצה
שמן בישול
4
מורחים באופן שווה למחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
אופים בתנור שחומם מראש במשך 25 עד 30 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס לתוך העוגה יוצא נקי. אפשר להתקרר.
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות ביירון Fiddlstix כרם פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 45 דולר לבקבוק.